10 mobil-egenskaper vi mangler

Microsoft Office på mobilen er vel og bra, men hva med å gi oss funksjonalitet vi virkelig hadde hatt behov for? Her er vår uhøytidelige liste - til inspirasjon og diskusjon.

10 mobil-egenskaper vi mangler
Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefon-produsentene overøser oss med funksjoner i nye mobiltelefoner, men mange av dem blir sjelden eller aldri brukt. Når skal de begynne å fokusere på løsningene vi virkelig hadde hatt bruk for?

Vi har utarbeidet en liste bestående av 10 egenskaper vi gjerne skulle sett i vår neste mobiltelefon. Og for ordens skyld - hvis noe av det vi har skissert allerede finnes, setter vi stor pris på at du deler dette med oss og andre lesere i debatten nederst i artikkelen. Her har du også lansere dine egne ønsker.

Vi vet med sikkerhet at mange i mobilindustrien leser DinSide Data daglig, så her har du mulighet til å påvirke mobilfremtiden :-)

Her er våre forslag:

1. Lasermåler

Sikt på noe med laseren, og du får opplyst hvor langt unna det er. Bruksområdene er ubeskrivelig mange. Med en stråle i to retninger blir det enda bedre.

2. Vann- og flytesikring

Støtsikkerhet er én ting, mobiler burde dessuten både være vanntett og flyte som en dupp i vannet hvis du skulle være så uforsiktig å miste den over båtripa (eller toalettet).

3. Baby-call

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer