10 snodige ting du kan gjøre med iPhone

... i tillegg til å ringe, selvsagt.

Med Ocarnia kan du bruke iPhone som fløyte.
Med Ocarnia kan du bruke iPhone som fløyte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En stor del av sukessen til iPhone må krediteres Apples App store - en nettbutikk for spill og programmer til telefonen (og til iPod Touch) der det allerede er tusenvis av programmer tilgjengelige for nedlasting.

"Alle" kan i utgangspunktet lage programvare, selv om prosessen med å bli godkjent som utvikler er lang. Det kan du lese mer om hos vårt søstermagasin digi.no, som gjorde et intervju med KLiKK-programleder Martin Sivertsen, som har laget applikasjonen Newsdesk.

Selv om Martin valgte å gi ut sin applikasjon gratis, kan man også ta betalt om man ønsker det, og prisen setter man selv. Apple tar selvsagt sin del av kaka.

Og det finnes nesten ingen grenser for hva som er å finne i App Store - her er ti programmer som gjør telefonen enda mer imponerende:

10. Lag grimaser med Face Melter

Photo Booth er ett av de mest populære programmene som følger med OS X, og det nærmeste du kommer på iPhone er foreløpig Face melter. Dette programmet fungerer litt på samme måte, selv om det minner mer om Kai's Power Goo, som vi skrev om for ikke mindre enn ni år siden. Du laster inn et bilde (eller tar et med mobilkameraet), og deretter kan du dra, strekke, knipe sammen osv, og resultatet blir ofte gankse festlig. Bildet kan du selvsagt lagre til slutt. Bare Apple implementerer MMS-støtte, så ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer