Android vs iPhone:

10 ting ved iPhone som Android-brukere misunner

Hva ønsker Android-brukere seg fra iOS?

TINGENE ANDROID-BRUKERE ØNSKER SEG: Her er ti ting iPhone har, som Android-brukere ønsker seg. Foto: Pål Joakim Pollen
TINGENE ANDROID-BRUKERE ØNSKER SEG: Her er ti ting iPhone har, som Android-brukere ønsker seg. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

På Reddit diskuteres så mangt, og når trådene har tusenvis av deltakere og innlegg, kan man begynne å hente ut ganske mange interessante poenger.

Reddit fungerer nemlig slik at alle kan stemme opp og ned alle poster og kommentarer, som regel for å uttrykke en enighet eller uenighet.

Og når temaet er hva Android-brukere misunner iPhone-brukere, kan antallet «upvotes» fra brukerne gi en meget god pekepinn på hva mannen og kvinnen i gata mener om nettopp dette spørsmålet.

Her har vi samlet de ti tingene Android-brukere misunner iPhone-brukere, og vi begynner nederst:

#10: Lavt batteriforbruk når telefonen ikke er i bruk

«1 prosent i løpet av natten mot 5-8 prosent på alle Android-telefoner jeg har hatt», sier en av brukerne og skulle gjerne sett at Android-telefoner brukte mindre strøm når de ikke var i bruk.

På dette punktet er ikke alle helt enige og mener det er prisen å betale for at operativsystemet ikke dør helt selv om man ikke bruker telefonen. Eksempelvis nevnes sikkerhetskopiering av bilder og video til Google Foto, som kan pågå i bakgrunnen på Android. På iOS er du nødt til å starte appen for å sette i gang slik sikkerhetskopiering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer