Galaxy S10-tips:

10 tøffe triks til Galaxy S10

Nettopp kjøpt deg Samsungs toppmodell? Her er godbitene du bør sjekke ut.

NY TOPPMODELL: Samsung Galaxy 10+ er koreanernes nye toppmodell. Har du kjøpt den, finner du noen kjekke triks under. Foto: Pål Joakim Pollen
NY TOPPMODELL: Samsung Galaxy 10+ er koreanernes nye toppmodell. Har du kjøpt den, finner du noen kjekke triks under. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

På fredag lanserte Samsung sine nye S10-telefoner, nærmeste bestemt S10 og S10+, samt den noe rimeligere modellen, S10e.

De har noe varierende kameraløsning, skjerm- og batteristørrelse, men de har også mye til felles, blant annet Samsungs nye One UI-grensesnitt, som også har blitt lansert på S9/Note 9-modellene, og som også vil dukke opp på 8-serien fra Samsung. Har du en av disse, vil du muligens kunne ha glede av denne artikkelen.

For her skal vi ta en titt på smarte funksjoner du finner rundtom på telefonen, og som kanskje ikke er så lette å oppdage ved første øyekast. Vi prøver også å fokusere på de som er unike for Samsung, selv om du nok vil finne flere tilsvarende egenskaper fra andre produsenters telefoner.

#1: Innebygd nattmodus

Rett ut av esken bruker Samsung-telefonen lyse farger i apper, menyer og lignende, men om du foretrekker det mørkt, kan du aktivere nattmodus, som da gir deg mørke farger de samme stedene.

Verdt å merke seg er at dette valget kun påvirker det Samsung har kontroll over. Du får for eksempel ikke noen mørk versjon av Facebook selv om du har valgt nattmodus, men det finnes i det minste et lite triks som gjør at du kan få mørk Messenger-app.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer