13 Android-apper vi installerer med en gang

Her er app-favorittene vi legger inn hver gang vi tester en ny telefon.

RETT INN: Hver gang vi tester en ny Android-telefon er det noen essensielle apper vi er nødt til å laste ned først som sist. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
RETT INN: Hver gang vi tester en ny Android-telefon er det noen essensielle apper vi er nødt til å laste ned først som sist. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av et år tester vi mange telefoner på Dinside, og hver gang vi får en ny telefon til test, putter vi i SIM-kortet og bruker den en ukes tid som om den var vår egen.

Det betyr også at det første vi gjør er å laste ned appene vi er mest glad i, og de har vi samlet i listen under.

For ordens skyld har vi droppet de innlysende appene som Facebook/Messenger, bank-apper, kollektivreising, Netflix, Spotify, Snapchat og den slags.

TEMA: Apper

#1: Swiftkey

Også tilgjengelig for iOS

Siden tidenes morgen har det vært mulig å bytte ut Android-tastaturet med et annet, noe som for øvrig ble mulig på iPhone fra og med versjon 8 av iOS.

Det finnes mange varianter, men spør du oss, er det ingen som kan måle seg med Swiftkey. Med fantastisk god autokorrektur, muligheten for å sveipe ord (der du ikke slipper fingeren mellom bokstavene) og ikke minst – at tastaturet med tiden lærer seg hvilke ord du pleier å skrive etter hverandre, er Swiftkey vår soleklare favoritt.

Det skjønner til og med om du skriver på norsk eller engelsk uten at du trenger å gjøre noe og kommer med ordforslag deretter. Vi lar oss ofte forbløffe av hvor raskt og slurvete vi kan skrive og allikevel få ordene vi mente, selv når vi ikke traff mellomromstasten en gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer