13 godt skjulte triks i iOS 13

Visste du at du endelig kan pakke opp komprimerte filer?

STOR OPPGRADERING: Apples nye iOS 13 kommer med mange store og små nyheter. Vi har funnet noen av de mer skjulte du bør kjenne til. Foto: Kirsti Østvang
STOR OPPGRADERING: Apples nye iOS 13 kommer med mange store og små nyheter. Vi har funnet noen av de mer skjulte du bør kjenne til. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

iOS 13 har vært ute i underkant av to måneder, men allerede har godt over halvparten av alle Apples iPhone-brukere installert den store oppdateringen. Mange har sikkert rukket å bli kjent med den store nyheten, nemlig mørk modus.

Men oppdateringen til iPhone og iPad byr også på en rekke mindre, kanskje ukjente nye funksjoner. Her er 13 godbiter du bør kjenne til.

1) Bruk tre fingre for å angre

I iOS 13 må du ikke lenger riste på iPhone eller iPad for å angre på noe du skrev.

Nå kan du også sveipe med tre fingre til venstre på skjermen for samme funksjon. Det skal også være mulig å dobbelttrykke med tre fingre, men vi opplever at dette fungerer best i større tekstområder som i en notatapp fremfor en meldingsboks.

Angrer du på slettingen, kan du sveipe med tre fingre til høyre igjen.

2) Raskere WiFi-bytte

Hvis du ikke har lett tilgang til Innstillinger-appen for å bytte WiFi-nettverk, finnes det en ny enkel måte å gjøre det på i iOS 13.

Åpne kontrollsenteret, trykk og hold på WiFi-ikonet for å opp en liste over alle tilgjengelige trådløse nettverk. Så er det bare å velge det du vil bytte til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer