13 iPhone-apper vi installerer med en gang

Flere av dem bytter vi lett ut Apples egne apper med.

FAVORITTER: Vi har etter hvert prøvd ganske mange apper til iPhone, men vi faller stadig tilbake på bare et fåtall av dem.  Foto: KIRSTI ØSTVANG
FAVORITTER: Vi har etter hvert prøvd ganske mange apper til iPhone, men vi faller stadig tilbake på bare et fåtall av dem. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig delte vi vår liste over 13 apper vi installerer hver gang vi tester en ny Android-telefon. Vi har også fortalt deg om 12 programmer vi alltid installerer på en ny PC.

Men akkurat som vi alltid laster ned appene vi er mest glad i hver gang vi tester en Android-telefon, gjør vi det samme når vi tester iPhone. I listen under har vi samlet våre favoritter til Apples mobiler.

Som i lista over Android-apper, har vi droppet de innlysende appene som Facebook/Messenger, bank-apper, kollektivreising, Netflix, Spotify, Snapchat og den slags.

TEMA: Apper

#1: Sunrise Calendar

Også tilgjengelig for Android.

Kalender-appen som følger med iPhone fungerer helt greit, men er kanskje av den veldig enkle sorten uten de helt store finessene. Sunrise, som eies av Microsoft, er et supert alternativ som er et langt mer spennende alternativ med noen kule ekstrafunksjoner.

Ikke bare kan du koble den opp mot alle kalendertjenestene dine, du kan også koble den opp mot andre apper.

Det er også god sosial integrasjon mot Facebook, så du for eksempel får opp profilbilder av andre som skal delta i samme arrangement som deg. Det er også innebygd værvarsel, så du slipper å sjekke et annet sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer