15 Android-programmer du bør laste ned

Skaffet deg Android eller bare nysgjerrig? Vi har funnet noen umiddelbare favoritter.

http://www.flickr.com/photos/pittaya/ / CC BY 2.0
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Android Market, Googles svar på Apples App Store, begynner for alvor å skyte fart, og i skrivende stund er det 30.000 applikasjoner tilgjengelig. Det er riktignok ikke like mange som Apples drøye 150.000 applikasjoner, men i følge Wikipedia er dette på nivå med utvalget Apple hadde pr 1. april 2009.

Selv har jeg lånt en Nexus One et par uker og er overbevist om at Android vil bli en konkurransedyktig mobilplattform i årene som kommer. I kommentaren Frelst av Android belyste jeg noen av Androids sterke sider sammenlignet med iPhone.

En av fordelene er at utviklere på Android har langt friere tøyler enn på iPhone. Det muliggjør for eksempel applikasjoner som kan ligge og kjøre i bakgrunnen, eller som erstatter den innebygde SMS-funksjonaliteten, endrer på sentrale deler av operativsystemet etc.

Her er 15 applikasjoner du bør sjekke ut hvis du har en Android-telefon. Siden den betalte delen av Android Market fortsatt ikke er tilgjengelig i Norge, er alle applikasjonene gratis.

PS! Det finnes sikkert haugevis av godbiter som ikke blir berørt i denne artikkelen, så tips gjerne andre DinSide-lesere om dine favoritter ved å bruke debattfeltet under artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.