18 Anbefalte Android-apps

Kjøpt deg ny Android-telefon? Her er appene vi er aller mest glade i.

Det finnes mange godbiter når det gjelder apper for Android. Her er noen av våre favoritter.
Det finnes mange godbiter når det gjelder apper for Android. Her er noen av våre favoritter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har god tradisjon for å skrive om apper på DinSide, enten det dreier seg om spill, foto, produktivitet eller annet.

Vil du ikke gå glipp av noe, kan du bokmerke app-samlesiden vår, og eventuelt snevre inn artikkelutvalget ved å trykke på ett av ordene i stikkordsskyen til høyre på nevnte side.

I dag har vi gått igjennom den etter hvert ganske så fyldige listen over installerte apper på telefonen og trukket frem noen favoritter, sortert alfabetisk.

Del gjerne dine i kommentarfeltet under!

Se også: 11 anbefalte Android-widgets

180.no

Det er flere aktører som tilbyr en lignende løsning som 180.no-appen – f.eks. er både Gule sider og 1881 også representert i Google Play-butikken. Etter å ha brukt dem alle, synes vi 180.no er mer stabil enn Gule sider, og dessuten er den helt gratis, noe 1881.no-appen ikke er (krever løpende abonnement).

Det beste er rett og slett at telefonen automatisk slår opp i telefonkatalogen når noen ringer deg, slik at du ser hvem de er selv om du ikke kjenner nummeret fra før. Appen lar deg også legge til vedkommende i kontaktlisten etter endt samtale, og kan også startes "manuelt" for å søke i 180.no sin database.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.