Test av Apple Watch Series 3

7 grunner til at jeg ikke vil gå med Apple Watch

Den største nyheten får vi ikke i Norge. Og alle de gamle problemene er der fortsatt.

NEI, TAKK: Jeg vet ikke hvorfor Apple tror jeg vil gå rundt med Toy Story-referanser på håndleddet. Men Apple Watch Series 3 er i alle fall ikke nok til at jeg begynner med smartklokker igjen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
NEI, TAKK: Jeg vet ikke hvorfor Apple tror jeg vil gå rundt med Toy Story-referanser på håndleddet. Men Apple Watch Series 3 er i alle fall ikke nok til at jeg begynner med smartklokker igjen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før jeg skulle prøve Apple Watch Series 3, fant jeg fram min egen «Series 0» for å friske opp minnene. Først måtte støvet bokstavelig talt blåses av. Så måtte den lades opp. Så måtte den oppdateres. Så måtte den synkroniseres.

Tre timer senere kunne jeg ta den på armen, og plutselig husket jeg hvordan alt dette var grunnen til at den støvet ned i første omgang.

Den tredje utgaven av Apple Watch, Series 3, har absolutt blitt bedre enn den første. Men ikke spesielt mye bedre enn den andre. Og jeg vil fortsatt ikke gå med en.

Her er noen av grunnene.

#1: Ingen 4G i Norge

Den største nyheten med årets Apple Watch Series 3, var at det kom to versjoner: En med 4G, og en uten. Norge får foreløpig bare den uten.

Med mobilnett på Apple Watch kan du legge mobilen hjemme, og bruke klokka i stedet. Uten mobilnett på Apple Watch, må du ha mobilen i nærheten for å få fullt utbytte av klokka. Akkurat som før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer