Samsung S8 tips og triks

7 tips som kan gjøre Galaxy S8 bedre i bruk

Ut av esken er den bra. Men den kan bli enda bedre. Du må bare være klar over noen funksjoner og gjøre noen endringer.

FORBEDRINGSPOTENSIAL: En veldig bra telefon, men det er noen endringer du kan gjøre for å få den enda bedre. Foto: Gaute Beckett Holmslet
FORBEDRINGSPOTENSIAL: En veldig bra telefon, men det er noen endringer du kan gjøre for å få den enda bedre. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager har mange allerede fått sin forhåndsbestilte Samsung Galaxy S8. Fredag er offisiell salgstart for dem som ikke har vært så tidlig ute.

Den nye telefonen er en skikkelig lekkerbisken av en mobiltelefon, som ble belønnet med seks prikker på terningen da vi testet den for noen uker siden.

Men selv om det er en bra telefon ut av esken, så er det noen endringer du kan gjøre for å få den enda bedre. Det er også noen funksjoner som er litt skjult, og som er greie å vite om.

Noen av tipsene under kan også gjelde andre telefoner fra andre produsenter.

#1: Lås opp skjermen med ett trykk

Dette fungerer i to tilfeller: Dersom du ikke har noen sikkerhetslås på låseskjermen, eller dersom du har sikkerhetslås, men bruker Smart Lock.

Vi anbefaler selvfølgelig ikke det første, men bruker selv Smart Lock med en Gear S3 som pålitelig enhet. Når Smart Lock er aktivert og klokka er i nærheten vil ikke skjermen være låst. Den vil da bare kreve at du sveiper over skjermen for å åpne telefonen.

Men det finnes en annen måte. Går du til Innstillinger-->Skjerm-->Navigeringslinje, og skrur på «Lås opp med Hjem-knapp», vil du kunne trykke hardt på hjemområdet når skjermen er av (eller på Always On Display) og komme rett til startskjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer