ABC Startsiden - den kjappe

Publisert

ABC Startsiden er først og fremst en stor samling av lenker som er organisert etter temaer. Detaljgraden i organiseringen er høy, og du har i tillegg en kjapp søkemotor.

Søkefelt finnes også for eksterne registre som for eksempel Yahoo!, AltaVista og Kvasir.

ABC Startsiden har også en nyhetstjeneste, hvor nyhetstitler fra Nettavisen, Aftenposten, Dagbladet, CNN Norge, Hegnar.Online, Dagsavisen, Digi, DinSide, IT-avisen, Computerworld, Puls, Reuters og NRK Tekst TV listes opp.

ABC Startsiden har flere tilleggstjenester: Diskusjonsgrupper, sende SMS, elektronisk postkort, værmelding, åpne epost, horoskop og domenesøk (ActiveISP).

ABC Startsiden tilbyr foreløpig ingen form for personlig tilpasning av innholdet.

ABC Startsiden krever ca. 23 sekunder ved nedlastning på et vanlig modem, og av dette går 2,4 sekunder med til å laste tom informasjon.

Vokser raskest

ABC Startsiden er den eneste av de store portalene som begynte som en helt vanlig hjemmeside. Tom Ottmar la ut bokmerkene sine og noen søkefelt på en hjemmeside våren 1996, og nå har disse sidene (som naturligvis har blitt mer omfattende) 12,5 millioner sideoppslag i måneden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer