Three.do:

Aldri har det vært kjappere å be telefonen huske noe

Tre trykk og du er klar.

FOR DEN TRAVLE: Tre trykk, og vips, så har du laget deg en påminnelse. Foto: Pål Joakim Pollen
FOR DEN TRAVLE: Tre trykk, og vips, så har du laget deg en påminnelse. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mobiltelefonen brukes til det meste, og mange har organisert livet sitt med diverse kalender-, notat- og huskelisteapper, enten det er for å huske avtaler, ha oversikt over helgens gjøremål, skrive handlelister eller hva det måtte være.

Som regel innebærer det å åpne appen, bla frem til aktuelt sted, skrive inn tekst, angi et tidspunkt og så videre. Det er her Android-appen Three.do er så fiffig – du trenger nemlig bare å trykke tre ganger for å lage en påminnelse.

Hvem, hva og når

Alt du trenger å ta stilling til er å svare på tre spørsmål: Hvem, hva og når.

Dersom du sitter på bussen på vei hjem fra jobb og din mor ringer og spør om du kan skrive ut noen billetter for henne når du kommer hjem, vil de tre knappene typisk være «familie», «gjør noe» og «om to timer».

TRE TRYKK: Hvem, hva og når – med Three.do kan du lage gjøremål på null komma svisj. Skjermdump: Pål Joakim Pollen
TRE TRYKK: Hvem, hva og når – med Three.do kan du lage gjøremål på null komma svisj. Skjermdump: Pål Joakim Pollen Vis mer

Og når telefonen da piper etter to timer med meldingen «familie / gjør noe», vil du huske hva oppdraget gikk ut på. Alt som skal til er tre trykk, som du etter litt trening fikser på et par sekunder – langt kjappere enn å legge det inn i appen du normalt bruker, vil vi tro.

Vil du være mer møysommelig, er det også mulig å redigere disse tekstene etter å ha trykket på knappen, så er det nevnt. Og når varselet kommer, kan du enkelt skyve på det slik at du blir varslet senere.

Via menyknappen i appen kan du se hvilke varsler du har satt opp, og redigere dem eller slette dem derfra.

Pro-utgave

Selv om Three.do er gratis å bruke som omtalt over, kan du låse opp mer funksjonalitet om du betaler for deg; enten på årlig basis eller som en engangssum.

Siden appen er i såkalt «tidlig tilgang» foreløpig, er imidlertid ikke denne funksjonaliteten klar ennå, men pro-funksjoner som skal komme i løpet av året er blant annet integrasjon med Google Kalender, sette opp gjentakende påminnelser og mulighet til å redigere teksten på alle knapper, flytte dem rundt, endre farge, lage nye og så videre. Betaler du for pro-utgaven nå, altså før denne funksjonaliteten er klar, får du rabatt.

I tillegg planlegger skaperen, Paul Danyliuk, å lage en cloud-løsning, som også vil koste ekstra. Her vil du få tilgang til å synkronisere påminnelsene på tvers av enheter, dele med andre og så videre.

Three.do (Play butikk, gratis)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer