Billigste mobilabonnement februar 2022

Aldri har du fått mer for pengene

Det kan være mye å spare på å velge riktig operatør.

MYE Å SPARE: Nå får du for første gang 8 GB data til 200 kroner måneden. Foto: Shutterstock / NTB
MYE Å SPARE: Nå får du for første gang 8 GB data til 200 kroner måneden. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er store prisforskjeller i det norske mobilmarkedet. Det avslører DinSides rykende ferske pristest. Flere operatører har nå oppdatert prisene siden sist vi sjekket, og du får nå dobbelt så mye data både for 200 kroner og 300 kroner kontra det vi så i september.

Det betyr at du nå ser at enkelte operatører gir deg sju-åtte ganger så mye data som andre operatører - til samme pris. Og det er bare blant abonnementene som allerede har passert kriteriene for å være med i tabellene under.

For som før: Finner du ikke mobilabonnementet ditt i tabellene under, vil du kunne spare ekstra mye på å bytte.

To nye operatører

Siden september har to nye operatører kommet til, mens én har forsvunnet: Tise Mobil ser nemlig ut til å ha gitt opp å tilby mobilabonnement.

Ice har lansert datterselskapet Nicemobil, som viser seg å komme svært godt ut i vår prissjekk under. Operatøren tilbyr kun mobilabonnementer med eSIM – altså uten fysiske SIM-kort. Det betyr at du trenger en telefon av relativt ny årgang, men om du har det, går det kjapt å bytte - alt gjøres direkte via deres app, og du trenger da ikke å vente på et SIM-kort i posten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer