Aldri mer fylleringing

iPhone-programmene som hjelper deg å la eksen være i fred.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er promille på byen proporsjonalt med villigheten til å ringe ekskjæresten, og det finnes mang en historie om de som har angret seg veldig dagen derpå.

Har du iPhone, kan du komme dette problemet i forkjøpet.

Les også: Aldri mer fylle-e-post

Programmene The bad descision blocker og Don't dial er nemlig begge tilgjengelig i App store for 6 kroner, og felles for dem begge er at de forhindrer deg å ta telefonsamtalene du kommer til å angre på i morgen.

Begge programmene fungerer på følgende måte: Du starter programmet, velger hvilke kontakter du vil blokkere og når du tidligst får ringe dem igjen, og deretter "ødelegger" programmet adressebokoppføringen slik at telefonnummer og epostadresse blir kryptiske. Dermed får du hverken ringt dem, sendt SMS eller epost før tidspunktet er passert. Når det så er passert, kjører du programmet på nytt, og så låses kontaktene opp og alt blir som før.

Don't dial (til høyre) har i tillegg en ekstrafunksjon, der du kan få en venn du stoler på til å sette et passord for å låse opp kontaktene før tidsfristen har gått ut. Dermed kan han bistå dersom han virkelig mener at det er forsvarlig å la deg ta telefonsamtalen du selv har vært skeptisk til å ta i forkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.