Sony LinkBuds | TEST

Aldri testet liknende

Sonys nye propper er helt supre til sitt bruk, men også vanskelige å anbefale.

SONY LINKBUDS: Har du sett maken til ørepropper? Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SONY LINKBUDS: Har du sett maken til ørepropper? Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppmodellen i Sonys WH-serie (hodetelefoner) er ofte å regne som det ypperste på markedet med en kombinasjon av strålende komfort, støykansellering i toppsjiktet og et lydbilde ikke mange andre trådløse Bluetooth-hodetelefoner i samme prisklasse kan vise til.

Øreproppene i WF-serien er også blant de bedre på markedet, men med sitt nye produkt forsøker Sony seg på en litt annen vri.

Inn kommer Sony LinkBuds. Ja, du leser riktig. Et lydprodukt fra Sony hvis navn er et ordentlig ord fremfor en blanding av tall og bokstaver slik som WF-1000XM4. Det er et godt tegn på at vi nå har et spennende testprodukt i ørene.

Prislapp: 2200 kroner.

Sony LinkBuds

Det er ikke bare navnet som er interessant med nye LinkBuds. Nei, langt ifra. Dette er et helt nytt øreproppkonsept fra Sony og kan nesten ikke sammenliknes med munnfullen WF-1000XM4.

Vi la umiddelbart merke til den unike designen som består av en ringformet høyttalerdel med et hull i midten. Du lurer sikkert på hvorfor den er utformet slik. Med ørepropper handler det som oftest å holde omgivelseslyden ute, men med LinkBuds er det motsatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.