Alt er mulig i nyhetshierarkiet alt.*

Ah, du godeste, informasjonsoverflod! For i nyhetshierarkiet alt.* finner du faktisk det meste -- alt.* er nemlig en forkortelse for "alternativ", så her kan hvem som helst diskutere hva som helst!

Publisert

alt.* er hierarkiet som har blitt forum for diskusjoner om det meste -- uansett om det gjelder seriøse emner eller humoristisk "tull". Her er det relativt lett for hvem som helst å starte egne nyhetsgrupper, noe innholdet bærer preg av på godt og vondt. Så er da det også noe av sjarmen ved hele alt.* hierarkiet.

alt.*

Selv listen over subhierarkier i alt.* er overveldende, og den er en blanding av det utenom-det-vanlige, seriøse og humoristiske. (Når man ser grupper som heter alt.alt.alt.alt.alt, så får man i hvert fall regne med at innholdet er alternativt! :-)

Her er et alfabetisk utdrag av noen alt.* subhierarkier (som igjen ofte har forgreninger): 3d, abortion, abuse, accounting, activism, adoption, agriculture, airline, alcohol, aldus, alien, animals, architecture, arts, astrology, atheism, audio, autos, beer, bible, binaries, books, business, california, cellular, chinese, christnet, collecting, college, comics, comp, conspiracy, cult, culture, cyberpunk, drugs… Listen er for lang og omfattende til at vi kan ta med hele alfabetet her!

Likevel inkluderer vi noen flere av de aller største subhierarkiene, i tillegg til de nevnt ovenfor: education, fan, flame, folklore, food, games, internet, irc, journalism, med (medicine), movies, music, org (organizations), personals, politics, religion, rock-n-roll, society, sports, startrek, support, sys (system), tv og usenet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer