2020

Alt vi «vet» om iPhone 12

Nytt design, lynkjapp skjerm, 3D-kamera og 5G-støtte kan bli noen av nyhetene.

NYTT DESIGN: iPhone 12-ryktene har svirret lenge. Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin
NYTT DESIGN: iPhone 12-ryktene har svirret lenge. Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets iPhone 11 var såvidt rukket å komme i salg før ryktene om oppfølgeren begynte å dukke opp. Tradisjonelt bruker Apple å lansere nye mobiler i september, men i år er det duket for lansering 13. oktober.

Så hva kan vi forvente oss av Apples neste iPhone? Dette sier ryktebørsen så langt.

Artikkelen vil bli oppdatert med nye rykter fortløpende, så lagre den som bokmerke om du er Apple-fan!

iPhone 12 i korte trekk

 • Apple har invitert til lansering tirsdag 13. oktober.
 • Fire modeller i størrelsene 5,4", 2 x 6,1" og 6,7".
 • Nytt design med rettere kanter som iPhone 4 og 5.
 • 5G-støtte og en ny A14-brikke.
 • Pro-modellene vil få kamera-oppsett med såkalt lidar-skanner, for mer avansert AR.
 • Kan komme uten lader og ørepropper i esken.

Stor-lekkasje av lansering (oppdatert 09.10.20)

Vi er bare noen dager unna Apples iPhone 12-lansering, og nå hevder den kjente lekkasjeprofilen Kang å vite alt som kommer til å bli avslørt den 13. oktober. Informasjonen er lagt ut på det kinesiske sosiale nettstedet Weibo, og videreformidlet via Ice Universe på Twitter.

- Ved tidligere anledninger har Kangs informasjon vært veldig nøyaktig, så jeg anbefaler at du tar det seriøst, skriver Ice Universe, som også er en anerkjent profil i teknolekkasjebransjen (om det er en ting).

Så hva kan vi vente oss? Ikke les videre om du har lyst til å bli overrasket til uken.

(Prisene i tabellen over er amerikanske priser, som oppgis uten merverdiavgift. I Norge er den på 25 prosent, så den rimeligste telefonen vil nok starte på minst 8125 kroner.)

Ifølge lekkasjen hevdes alle å komme med støtte for 5G og raskere trådløs lading opptil 15 watt. I tillegg vil de støtte såkalt Dolby Vision-videoopptak. De skal også ha en ny type kjeramisk skjerm som skal tåle enda mer enn før. Og ryktene om at Apple komme til å slutte å legge med EarPods og lader i esken, kan se ut til å stemme.

Ellers nevnes det også at en forskjell på 12 Pro og 12 Pro Max vil være at sistnevnte skal ha en 47 prosent større kamerasensor, så her blir det større forskjeller på kameraet enn tidligere.

Skal vi tro påstandene, kommer Apple også til å lansere nye trådløse ladere under navnet MagSafe, men det gjenstår selvfølgelig å se om stemmer. Vi husker vel alle hvordan det gikk med AirPower ...

Apple-lansering 13. oktober (oppdatert 07.10.20)

Apple har nå sendt ut invitasjoner til en ny lansering tirsdag 13. oktober hvor de nye iPhone-modellene er forventet å bli lansert. Invitasjonen fra selskapet lyder «Hi, Speed», noe som tolkes som en bekreftelse på at de kommende mobilene vil få både 5G-støtte og den raskere A14-prosessoren.

ALLTID ET HINT: Apple inviterer ikke bare til lansering, men også til spekulasjoner rundt hva som kommer. Noen mener blåfargen på bakgrunnen bekrefter den nye blåfargen til iPhone 12. Skjermbilde: Kirsti Østvang
ALLTID ET HINT: Apple inviterer ikke bare til lansering, men også til spekulasjoner rundt hva som kommer. Noen mener blåfargen på bakgrunnen bekrefter den nye blåfargen til iPhone 12. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

På grunn av coronapandemien kommer lanseringen til værte virtuell, altså kan den følges via en livestrøm fra Apples nettsider, i Apple TV-appen og fra Apples YouTube-kanal.

120 Hz-skjerm og nye kamerafunksjoner (oppdatert 26.08.20)

Det siste året har Android-produsenter begynt å utstyre toppmodellene sine med såkalt 120 Hz-skjermoppdatering, som gjør at alt av animasjoner går silkemykt for seg. Blant annet finner vi dette i nyeste Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Ryktene om hvorvidt Apple kommer til å gå for dette i iPhone 12 verserer frem og tilbake. De har brukt det i iPad Pro en stund, mens iPhone til nå har hatt bare 60 Hz-skjerm.

Nå har imidlertid Jon Prosser, som vi har sett beskrevet som en flittig spreder av Apple-lekkasjer, delt skjermdumper på Twitter som indikerer at Apple i hvert fall holder på å teste en 6,7" iPhone 12 Pro Max med 120 Hz-skjerm.

Her kan man også se at det vil være mulig å gjøre den adaptiv, slik at den automatisk kan bytte mellom 60 og 120 Hz (og kanskje andre frekvenser) avhengig av hva som vises på skjermen for å spare strøm.

I det samme Twitter-innlegget har Prosser også delt en skjermdump som viser flere nye kamerafunksjoner, som laserassistert autofokus, 4K-video i 120 bilder per sekund eller 4K-saktefilm i 240 bilder per sekund. Det finnes også en slags utvidet nattmodus som kan gir lengre eksponeringstid når man har mobilen på en tripod eller annen stabil overflate.

Avslørte Apple lanseringsdato? (oppdatert 24.08.2020)

Apple har tidligere i sommer bekreftet at høstens iPhone-modeller kommer i salg noen uker senere enn vanlig. Når de blir avduket, er foreløpig uvisst, og ryktene verserer frem og tilbake.

Før helgen skal noen av leserne til berømte Apple-nettstedet 9to5Mac ha oppdaget at Apple selv holdt på å teste enn kommende livestream på Youtube for den 10. september, hvilket får spekulasjonene til å gå om dette blir lanseringsdatoen for iPhone 12.

Fjorårets iPhone 11 ble riktignok lansert den 10. september, så det kan være forklaringen. Skeptikere påpeker også at Apple ikke pleier å ha store produktlanseringer på torsdager, selv om det har skjedd.

– Kommer 12. oktober (oppdatert 18.08.2020)

I juli bekreftet Apple at årets iPhone-lansering vil finne sted senere enn normalt. Ifølge Twitter-brukeren Jon Prosser, som riktig nok har hatt noe blandet treffsikkerhet med sine Apple-rykter, er datoen 12. oktober.

På Twitter skriver han at iPhone 12-arrangementet vil finne sted i uke 42 som starter mandag 12. oktober og at forhåndssalget starter samme uke.

iPhone 12-modellene blir, ifølge Prosser, tilgjengelig i butikk uka etter.

Han hevder samtidig at iPhone 12 Pro-enhetene, som trolig blir iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, ikke kommer før i november. Det vil i så fall stemme overens med iPhone X som kom i salg senere enn iPhone 8.

Prosser legger dog til et lite forbehold om at datoen for iPhone 12 Pro ikke er satt i stein og kan dermed bli endret.

Apple bekrefter (oppdatert 31.07.20)

Det har lenge versert rykter om at høstens iPhone-lansering utsettes, og i går bekreftet Apple at de nye iPhonene ikke kommer i september, som vanlig.

– I fjor startet vi salget av nye iPhoner i slutten av september. I år forventer vi at leveransene begynner få uker senere, uttalte Apples økonomisjef, Luca Maestri, i en konferansesamtale med investorer.

Maestri avslørte ikke hvorfor årets iPhone-lansering kommer senere enn normalt.

Dette er ikke første gang at en iPhone lanseres senere enn september. I 2017 ble iPhone X avduket i september, men ble ikke tilgjengelig før november. Mens i 2018 kom iPhone XR i salg i oktober.

Utsettes? (oppdatert 24.07.20)

Foruten iPhone X, som ble tilgjengelig i november-måned i 2017, har Apple hatt tradisjon for å slippe nye mobiler i september hvert år, men i år kan vi muligens se et nytt avvik fra tradisjonen.

Ifølge rapporter fra den japanske bloggen Macotakara, som siterer det de omtaler som «flere kinesiske leverandører», blir iPhone 12 avduket i oktober, mot tidlig september som er vanlig.

Nettstedet hevder at en 4G-utgave av iPhone 12 blir tilgjengelig i oktober, mens 5G-variantene først kommer i november. Bakgrunnen skal være forsinkelser knyttet til coronapandemien.

En lansering av en 4G-modell taler for så vidt i mot rapporter fra Apple-kjeneren Ming-Chi Kuo som tidligere har uttalt at samtlige iPhone 12 får støtte for 5G.

Ekstremt kamera? (oppdatert 06.07.20)

I juni annonserte Apple den kommende iOS 14-oppdateringen som kommer til iPhone senere i år, og slapp samtidig en betaversjon til utviklere. YouTuberen EverythingApplePro er blant dem som har installert betaen, og han har tatt et dypdykk i iOS 14-koden for å se om han kan avsløre noen detaljer som Apple ikke er offentliggjort ennå.

TRIKS: Visste du at du kan skjule bilder på iPhone? Slik gjør du det! Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

Et av funnene tyder på at enkelte iPhone 12-modeller kan få støtte for videoopptak 4K ved 120 og 240 bilder i sekundet. Til sammenlikning har iPhone 11 Pro Max støtte for maksimalt 60 bilder per sekund med 4K-oppløsning.

Skal vi tro Twitter-brukeren PineLeaks, blir 4K-opptak med 120 bilder i sekundet faktisk vist med 120 bilder i sekundet på telefonskjermen, siden den ryktes å få 120Hz-panel, noe som vil gi et ekstremt flytende bilde. 240 bilder i sekundet blir nok derimot brukt til sakte film som i dag, dog med langt høyere oppløsning.

– Dropper lader og ørepropper (oppdatert 29.06.20)

Nå kan det bli slutt på at iPhone leveres med lader og ørepropper. I hvert fall hvis vi skal tro Apple-kjenner Ming-Chi Kuo, som hevder at iPhone 12 leveres uten strømadapter og EarPods, men med ladekabel.

Ifølge Kuo vil Apple i stedet introdusere en ny strømadapter på 20 watt som blir solgt separat, og samtidig avvikle de eksisterende adapterne på henholdsvis 5 og 18 watt. Rapportene hevder at den nye laderen er på størrelse med den på 18 watt.

Vi fikk prøve Apple Pay på iPhone og Apple Watch i Oslo! Se hvordan det fungerer til å betale i butikk, og hvordan du også kan handle på nett med Apple Pay. Med: Kirsti Østvang Video/redigering: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Det er uvisst hvorfor Apple angivelig planlegger å droppe lade- og ørepropptilbehøret, men ifølge Kuo ventes det at produksjonskostnadene for iPhone 12 vil øke betraktelig på grunn av 5G-støtten. Han hevder at Apple ønsker å legge iPhone 12 på samme prisnivå som fjorårets modeller, og det å selge mobiltelefonen uten dette tilbehøret, kan bidra til å redusere kostnadene.

Designet avslørt? (oppdatert 15.06.20)

Det synes å være en felles oppfatning om at iPhone 12 kommer til å få et nytt design. Flere troverdige kilder har hevdet Apple har valgt et design lignende det i iPhone 4 og iPhone 5 samt nyere iPad Pro, altså med rette kanter i stedet for avrundede, som på dagens iPhone-modeller.

Nå har disse ryktene fått enda flere bein å stå på takket være noen bilder som dukket opp på Twitter i løpet av helgen. Twitter-brukeren JinStore, som hevder å være en såkalt Apple Premium Reseller la nemlig ut flere bilder av det som kalles for molds, eller dummy-modeller som vi ser noen omtale dem som, som ser ut til å være en ny 5,4 tommers modell, to 6,1-tommere og en 6,7 tommer variant, skriver 9to5Mac.

Disse modellene brukes typisk av tilbehørsprodusenter som skal gjøre klart deksler og annet tilbehør i forkant av lanseringen. Fordi de bare er modeller, kan det hende ikke alle detaljer på de nye modellene er synlig.

- For eksempel påvirkes ikke størrelsen på busslomma (feltet i toppen av skjermen hvor frontkameraet og andre sensorer sitter, red.anm.) designet på deksler, skriver 9to5Mac.

Kan bli utsatt (oppdatert 07.06.20)

Ifølge Bloomberg kan det se ut til at årets iPhone-lansering blir utsatt. Økonominettstedet siterer toppsjefen i teknologiselskapet Broadcom, Hock Tan, som i konferansesamtale denne uka omtalte en «stor produktsyklusforsinkelse» hos en «stor, nordamerikansk mobilprodusent».

Bloomberg forklarer at Tan ofte refererer til Apple på denne måten, og selskapet står på kundelisten til Broadcom, som leverer modem og andre kommunikasjonskomponenter.

Mobilprodusentene pleier å bestille komponenter i god tid i forkant av masseproduksjonen, og i Apples tilfelle bestilles de som oftest i kvartalet før lansering. Ettersom ny iPhone som regel blir tilgjengelig i september, blir komponentene bestilt opp i finanskvartalet som avsluttes i slutten av juli.

Uttalelsene til Tan tyder på at brikkeprodusenten ikke har mottatt noen større ordre dette kvartalet, og under konferansesamtalen informerte han aksjonærene om at den høye oppgangen i bestillinger som vanligvis finner sted i det inneværende kvartalet, trolig ikke kommer før det neste.

Får 120 Hz-skjerm (oppdatert 11.05.20)

Det siste året har flere Android-mobilprodusenter lansert telefoner med skjermoppdateringsfrekvens på både 90Hz og 120Hz. Det betyr at skjermbildet tegnes opp henholdsvis 90 eller 120 ganger i sekundet, kontra 60 som er vanlig på de aller fleste telefoner, og gjør at animasjoner og skrolling går mye glattere. Både Galaxy S20 Ultra og OnePlus 8 kommer med 120Hz-skjerm.

I en video hos Youtuberen EverythingApplePro hevder Apple-kjenner Max Weinbach, som er kjent for å lekke informasjon om kommende produkter, at Apple kommer til å utstyre de to iPhone 12 Pro-modellene med 120Hz-skjerm, skriver 9to5Mac.

SUPERSKJERM: Skal vi tro ryktene, kommer iPhone 12 Pro til å få superkjapp 120Hz-skjerm. Skjermbilde: EverythingApplePro/YouTube
SUPERSKJERM: Skal vi tro ryktene, kommer iPhone 12 Pro til å få superkjapp 120Hz-skjerm. Skjermbilde: EverythingApplePro/YouTube Vis mer

Mens man på for eksempel S20 Ultra er nødt til å skru på 120Hz manuelt, vil iPhone 12 Pro automatisk bytte mellom 60Hz og 120Hz ved behov for å spare batteriet. Det er slik det fungerer i dag med ProMotion-systemet i iPad Pro, som også har 120Hz-skjerm.

For å kunne håndtere raskere oppfriskningsfrekvens, kommer Apple også til å øke størrelsen på batteriene til Pro-telefonene, hevder Max Weinbach. Den største iPhone 12 Pro Max-modellen med 6,7 tommer skjerm vil ha et 4400mAh-batteri. En vesentlig oppgradering fra 3969 mAh på 11 Pro Max.

Ifølge Apple-kjenneren kommer også FaceID-systemet til å bli forbedret på iPhone 12. Selve sensoren blir mindre (busslomma også!), men får bredere innsynsvinkel, slik at den blir bedre på å gjenkjenne ansiktet ditt fra flere vinkler.

NY MOBIL: Har du bilder og lignende fra den gamle iPhonen du gjerne skulle ført over til den nye? Slik gjør du det! Reporter: Pål Joakim Pollen. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

De nye telefonene vil også by på bedre fotografering i svakere belysning med raskere autofokus, bedre bildestabilisering og nestegenerasjon Smart HDR som reduserer støy i mørke omgivelser. Ifølge Weinbach kommer Apple til å introdusere lidar-skanner som på nyeste iPad Pro, som vil blant annet gi enda bedre portretter. Telefoto-kameraet på Pro-modellene vil dessuten få 3x optisk zoom, opp fra 2x.

FRA GRØNT TIL BLÅTT: Ifølge ryktene vil iPhone 12 Pro komme i en blå utgave. Nytt iPad Pro-lignende design er også ventet, så slik kan den komme til å se ut. Skjermbilde: EverythingApplePro/YouTube
FRA GRØNT TIL BLÅTT: Ifølge ryktene vil iPhone 12 Pro komme i en blå utgave. Nytt iPad Pro-lignende design er også ventet, så slik kan den komme til å se ut. Skjermbilde: EverythingApplePro/YouTube Vis mer

Varsler store design-endringer (oppdatert 14.04.20)

Coronapandemien påvirker årets teknologilanseringer, og selv om oppfølgeren til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max ikke var ventet før til høsten, kan det bli forsinkelser.

Vanligvis velinformerte Bloomberg skriver nå at noen av høstens nye mobiler kan bli lansert «flere uker senere enn vanlig».

Bloombergs rapport underbygger tidligere påstander fra den anerkjente Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo (se lenger ned) om at det blir lansert fire nye iPhone-er til høsten og at minst to av dem, trolig Pro-modellene, vil få store endringer i designet. De vil blant annet ha rettere kanter som minner om designet på iPad Pro.

Ifølge The Verge har riktignok Kuo sagt skjermen på disse vil være noe kurvet ned mot sidene, mens Bloomberg hevder den vil være helt rett.

Ifølge Bloomberg vil de to Pro-modellene fortsatt ha tre kameraer på baksiden, men de vil også komme med Apples nye Lidar-system, som er en type sensor som bruker lasere til å skanne omgivelsene og måle avstanden til ulike objekter. De nye iPad Pro-modellene lansert for noen uker siden var de første til å ta i bruk dette Lidar-systemet.

Hva gjelder størrelser, vil de største av de to Pro-modellene vil ha en litt større skjerm enn dagens iPhone 11 Pro Max på 6,5 tommer, ifølge avisen. I fjor hevdet Ming-Chi Kuo at Pro-modellene ville komme i størrelser på 5,4 og 6,7 tommer.

Synes du den mye omtalte busslomma, altså det svarte feltet hvor frontkameraet og FaceID-ansiktssensorene sitter, er stort på dagens modeller, vil du kanskje glede deg over at Apple tar sikte på å krympe denne i de kommende modellene.

Lanseringsdato

Apple pleier å lansere nye mobiler i den andre uka i september, og vi har ingen grunn til å tro at samme ikke vil skje i 2020.

I 2019 ble iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lansert 10. september. Mobilene kom i salg den 20. september.

8. eller 15. september ser ut til å være de heteste forslagene på lanseringsdato, med salgsstart ti dager senere.

Navn

Man kan aldri vite sikkert før lanseringen finner sted, men det virker å være en bred oppfatning om at det er iPhone 12 som gjelder.

Hvis det blir tre modeller i år som i fjor, vil vi da få:

 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Det ryktes dog at det kan komme en fjerde modell, slik at det blir to vanlige iPhone 12-modeller samt to Pro-modeller.

Pris

iPhone 11 koster fra 8490 kroner, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max koster henholdsvis fra 11.990 og 12.990 kroner.

Det er naturlig å anta at oppfølgerne vil legge seg på samme prisnivå, men så spørs det hvordan de norske prisene blir med kronekurs og slikt tatt i betraktning.

Design

Ifølge ryktene kommer iPhone 12-modellene til å komme med et helt nytt design. Apple-analytiker Ming-Chi Kuo mener det vil bli tuftet på iPhone 4-designet, altså der rammen på sidene er rette og ikke avrundet som i dag.

RETTE KANTER: Dersom Apple velger å basere seg på iPhone 4-designet, kan det tenkes at rammen vil bli noe a la konseptskissen over. Foto: Ben Geskin
RETTE KANTER: Dersom Apple velger å basere seg på iPhone 4-designet, kan det tenkes at rammen vil bli noe a la konseptskissen over. Foto: Ben Geskin Vis mer

Konseptdesigner Ben Geskin har allerede laget noen designmodeller basert på de foreløpige ryktene. Kanskje mest oppsiktsvekkende med bildene er at telefonene ikke lenger har busslomma på toppen, som ble introdusert med iPhone X.

Ifølge Geskin skal innholdet i busslomma, med Truedepth-kameraet og den slags, bli flyttet til selve rammen:

Her er det imidlertig mange som stiller seg tvilende – nettstedet OnLeaks, som er kjent for å ha postet mang et lekkasjebilde de siste årene, kaller Geskins bilde for et «patetisk forsøk på å få litt oppmerksomhet».

Samtidig dukket det opp et patent på tampen av fjoråret som viser en helt rammeløs iPhone uten busslomme.

UTEN BUSSLOMME: Apple skal ha sendt inn en patentsøknad i Japan for en iPhone uten den karakteristiske busslomma som huser TrueDepth-kameraet som brukes for FaceID.
UTEN BUSSLOMME: Apple skal ha sendt inn en patentsøknad i Japan for en iPhone uten den karakteristiske busslomma som huser TrueDepth-kameraet som brukes for FaceID. Vis mer

Nettstedet LetsGoDigital skriver at Apple kommer til å droppe FaceID-ansiktsopplåsning til fordel for en Touch ID-fingersensor innebygd i skjermen - men kanskje mer oppsiktsvekkende, at frontkameraet plasseres under skjermen.


Både Bloomberg og analytiker Ming Chi-Kuo har imidlertid hevdet at Apple vil lansere en iPhone med både FaceID og TouchID, og at det kan skje så tidlig som i år - men mer sannsynlig i 2021.

Skjerm

Apple-analytiker Ming-Chi Kuo hevder at iPhone 12-modellene vil komme i andre størrelser enn de nåværende. Det kan også virke som det blir en liten omgjøring i hvilke størrelser som hører til de ulike seriene.

Stemmer påstandene til analytikeren, kan vi vente oss følgende lineup:

 • 5.4-tommer iPhone 12
 • 6.1-tommer iPhone 12
 • 6.1-tommer iPhone 12 Pro
 • 6.7-tommer iPhone 12 Pro Max

I dag har vi iPhone 11 på 6,1", iPhone 11 Pro på 5,8" og 11 Pro Max på 6,5".

Ryktene vil ha det til at alle iPhone 12-modellene vil få OLED-skjerm. I dag har den vanlige iPhone 11-modellen LCD-skjerm, mens Pro-modellene har OLED.

Det hevdes også at en eller flere modeller vil også få en skjerm med oppfriskningsfrekvens på 120Hz, opp fra 60 Hz. Dette vil gjøre at alt flyter litt glattere, spesielt når du blar rundt i menyer. Apple bruker allerede dette (kalt ProMotion-teknologi) i iPad Pro.

Kameraer

Apple gjorde store endringer hva gjelder kameraet i iPhone 11-serien, med blant annet et nytt trippelkamera i Pro-modellene.

Ifølge ryktene kommer selskapet til å introdusere et såkalt TOF-kamera med 3D-sensor til de dyrere Pro-modellene. Dette bruker laser for å kalkulere dybdeinformasjon for objekter i rommet, noe som skal være fordelaktig for både fotografering (bedre portretter) og AR-funksjonalitet.

Det ser ut til at de vanlige iPhone 12-modellene vil ha dobbeltkamera, mens Pro-modellene vil ha trippelkamera - akkurat slik det er med fjorårets modeller.

Nettverk og tilkoblinger

2020 skal også være året hvor Apple introduserer 5G-støtte for iPhone. Det ser ut til at de vil støtte både Sub6 GHz- og mmWave-frekvensene for 5G ved hjelp av Qualcomms 5G-modem, X55.

Prosessor

Ellers under panseret forventer man at iPhone 12 vil komme med en ny og kraftigere prosessor, antagelig kalt A14.

Apple lager sine egne prosessorer sammen med et selskap kalt Taiwan Semiconductor (TSMC).

... en siste ting

I tillegg til de fire iPhone 12-modellene ryktes det også at vi kan få se en femte iPhone i år. Det dreier seg om en oppfølger til den mindre og billigere iPhone SE.

Denne skal angivelig dukke opp allerede i første halvdel av 2020, og ifølge analytiker Minh-Chi Kuo vil den være en kombinasjon av formfaktoren til iPhone 8 (med 4,7 tommer skjerm og hjemknapp) med innmaten til iPhone 11.

Man har antatt at navnet blir iPhone SE 2, men nettstedet Macotakara hevdet nylig at Apple kommer til å kalle den for iPhone 9.

Alt vi «vet» om iPhone 12

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer