2020

Alt vi «vet» om iPhone 12

Nytt design, lynkjapp skjerm, 3D-kamera og 5G-støtte kan bli noen av nyhetene.

NYTT DESIGN: iPhone 12-ryktene har svirret lenge. Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin
NYTT DESIGN: iPhone 12-ryktene har svirret lenge. Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets iPhone 11 var såvidt rukket å komme i salg før ryktene om oppfølgeren begynte å dukke opp. Tradisjonelt bruker Apple å lansere nye mobiler i september, men i år er det duket for lansering 13. oktober.

Så hva kan vi forvente oss av Apples neste iPhone? Dette sier ryktebørsen så langt.

Artikkelen vil bli oppdatert med nye rykter fortløpende, så lagre den som bokmerke om du er Apple-fan!

Stor-lekkasje av lansering (oppdatert 09.10.20)

Vi er bare noen dager unna Apples iPhone 12-lansering, og nå hevder den kjente lekkasjeprofilen Kang å vite alt som kommer til å bli avslørt den 13. oktober. Informasjonen er lagt ut på det kinesiske sosiale nettstedet Weibo, og videreformidlet via Ice Universe på Twitter.

- Ved tidligere anledninger har Kangs informasjon vært veldig nøyaktig, så jeg anbefaler at du tar det seriøst, skriver Ice Universe, som også er en anerkjent profil i teknolekkasjebransjen (om det er en ting).

Så hva kan vi vente oss? Ikke les videre om du har lyst til å bli overrasket til uken.

(Prisene i tabellen over er amerikanske priser, som oppgis uten merverdiavgift. I Norge er den på 25 prosent, så den rimeligste telefonen vil nok starte på minst 8125 kroner.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer