iPhone 13 - dette sier ryktene

Alt vi «vet» om iPhone 13

Kan få fingersensor innebygd i skjermen og støtte for astrofotografering.

MATTERE: Ifølge ryktene kommer oppfølgerne til iPhone 12 til å se omtrent helt like ut - men baksiden kan få en mattere overflate. Foto: Kirsti Østvang
MATTERE: Ifølge ryktene kommer oppfølgerne til iPhone 12 til å se omtrent helt like ut - men baksiden kan få en mattere overflate. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er fremdeles mange måneder unna årets store iPhone-lansering, men ryktene om Apples kommende flaggskip svirrer som vanlig.

Siden Apple introduserte et nytt design til fjorårets toppmodell, iPhone 12, er det ingen grunn til å forvente noen radikale endringer her. I stedet er det nok under panseret de fleste nyhetene vil befinne seg.

Men hvordan blir 2021-utgaven av iPhone? Dette sier ryktene.

Lanseres samtidig (9. august 2021)

Det er ikke bare nye iPhoner som ventes i september. Nettstedet Bloomberg skriver at AirPods 3 like rundt hjørnet, og ifølge ryktebørsen vil øreproppene ha designlikheter med AirPods Pro – dog uten de myke silikonproppene.

Dette kan gjøre at AirPods 3 passer bedre med flere ører enn den nåværende utgaven, spekulerer ryktene, men det vil tiden vise.

Av andre designforandringer skriver Bloomberg at de nye proppene vil ha kortere «stang» enn de nåværende AirPodsene. Det viser også bilder publisert av nettstedet 52audio.com.

Bedre zoom og større batteri (8. mars 2021)

Apple introduserte to spennende kamerateknologier i lidar og ProRaw for iPhone 12, og følger trolig opp med flere muligheter i iPhone 13.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.