Alt vi vet om Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Snart duket for flere Samsung-nyheter, inkludert nytt mobil-flaggskip.

GALAXY NOTE 20: 5. august skal Samsung trolig avduke en haug med produkter. Deriblant Galaxy Note 20-serien. Foto: Ice Universe/Twitter
GALAXY NOTE 20: 5. august skal Samsung trolig avduke en haug med produkter. Deriblant Galaxy Note 20-serien. Foto: Ice Universe/Twitter Vis mer
Publisert

5. august er det duket for lanseringen av Samsung Galaxy Note 20, en telefon som ser ut til å ha flere likheter med S20 Ultra, og en rekke andre produkter.

Under har vi samlet det siste av rykter rundt det kommende flaggskipet, så det kan være lurt å bokmerke denne saken hvis du har ekstra interesse for Galaxy Note 20 og Samsungs kommende lansering.

Heftig kamera og xCloud (23.07.20)

Det tyske nettstedet WinFuture, som er kjent for høy treffsikkerhet på rykter, kommer denne uka med ny informasjon om kommende Galaxy Note 20 Ultra.

Først og fremst meldes det at Samsungs S-Pen har fått en kraftig oppgradering og skal i bruk føles som en ekte penn. Forsinkelsen er ifølge rapportene kun 9 millisekunder. Det er tilsvarende Apple Pencil og faktisk bedre enn Microsofts Surface Pen som har 20 millisekunder forsinkelse.

Nettstedet bekrefter også tidligere rykter om laser-autofokus og et oppdatert kamerasensor på 108 megapiksler, i tillegg til 5x optisk zoom.

En annen nyhet er at samarbeidet mellom Samsung og Microsoft blir tettere. Fra før ligger det en rekke Microsoft-apper, som OneDrive, OneNote og Outlook, forhåndsinstallert på Galaxy-telefoner, og snart kommer også spilltjenesten Xbox Game Pass og strømmetjenesten xCloud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer