Anbefalte student-apper

Nytt eller første studieår? Her er appene du bør laste ned først som sist.

KJEKKE HJELPEMIDLER: Skal du studere i år, finnes det en rekke apper som kan gjøre hverdagen enklere. Foto: GokGak / Shutterstock / NTB Scanpix
KJEKKE HJELPEMIDLER: Skal du studere i år, finnes det en rekke apper som kan gjøre hverdagen enklere. Foto: GokGak / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Studenthybler i det ganske land fylles nå opp av unge mennesker som står klar til å gyve løs på noen år med pugging, regning, trasking, matlaging, klesvask, øldrikking og alt annet som hører studentlivet til.

Det er mye å holde styr på og mye som er nytt (særlig om du nettopp flyttet hjemmefra), og budsjettet vil for mange være begrenset.

I denne artikkelen finner du appene som kan være gode hjelpemidler gjennom hele studieåret.

Busser, trikker, tog …

De fleste studerer i en by de ikke har bodd i før, og som student kan det fort bli litt for råflott å skaffe seg bil eller kjøre taxi.

Derfor bør du med en gang finne appen som gir deg oversikt over bussruter, muligheter til å kjøpe billett og lignende.

Studerer du i Oslo, er det for eksempel Ruter-appene som gjelder, i Bergen er det Skyss, mens du i Trondheim bruker AtB.

Selvsagt kan det også være smart å bruke Finn-appen for å sikre seg en rimelig sykkel i nærheten av der du bor ved å lage et varsel.

Finn frem på campus

Hvor er forelesningssal E5, Orakel-tjenesten eller grupperom 154a? Det kan det være tøft å finne ut av de første ukene på universitetet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer