Android 11 til Samsung og Sony

Endelig kommer Google-oppdateringen.

FØRST UT: Samsung starter utrullingen av Android 11 til sin S20-serie. Foto: Pål Joakim Pollen
FØRST UT: Samsung starter utrullingen av Android 11 til sin S20-serie. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Tre måneder etter at Google lanserte Android 11, starter både Samsung og Sony utrullingen av den store oppdateringen til sine telefoner.

Blant nyhetene i Android 11 er en ny power-meny, en overhaling av varselpanelet, snakkebobler til alle chatteapper og flere personvern-forbedringer for å nevne noe.

Nytt Samsung-grensesnitt

Når det gjelder Samsung, slipper de Android 11 sammen med en ny versjon av sitt One UI-grensesnitt.

Galaxy S20-serien er først ut, mens oppdateringene til Note 20, fjorårets Note 10 og S10, Z Fold, Z Fold 2 og Z Flip slippes i løpet av de kommende ukene, skriver The Verge. Eier du en Galaxy A-mobil, må du vente til første halvdel av 2021.

One UI 3-oppdateringen byr først og fremst på brukegrensesnitt-endringer. Menyer og widgeter skal ha en ny gjennomsiktig bakgrunn, volum-menyen ser litt annerledes ut og animasjoner skal gå litt glattere. Samsung lover også raskere autofokus i kameraappen. Du kan se en større gjennomgang hos Android Police.

Slik ser Sonys plan ut

Sony meldte også denne uken at de begynner utrullingen av Android 11 til sine mobiler. Foreløpig vil Google-oppdateringen komme til følgende modeller:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer