iTunes-podkaster med Android-mobil

Android-appene som lar deg abonnere på iTunes-podkaster

Når podkastene kun finnes på iTunes …

«MEN, JEG HAR IKKE IPHONE»: Ikke noe problem. Det finnes Android-apper som lar deg abonnere på iTunes-podkaster. Foto: Kirsti Østvang
«MEN, JEG HAR IKKE IPHONE»: Ikke noe problem. Det finnes Android-apper som lar deg abonnere på iTunes-podkaster. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Podkaster har blitt stadig mer populært de siste årene. Det finnes flere tjenester og apper du kan bruke for å lytte til dine favoritt-podkaster på mobilen.

Noen podkaster er imidlertid kun tilgjengelig på iTunes – selv om akkurat dette har blitt langt bedre i seinere tid. Nå kan du til og med høre på podkaster fra Spotify, for eksempel.

Men det er heller ikke uvanlig at folk lenker til podkasten fra iTunes. Det er vel og bra om man har en iPhone, men hva om du har en Android-mobil? Da kommer du ikke langt. Men det finnes heldigvis apper som enkelt løser problemet.

CastBox

CASTBOX: En fin og enkel app som lar deg abonnere på iTunes-podkaster. Skjermbilde: Kirsti Østvang
CASTBOX: En fin og enkel app som lar deg abonnere på iTunes-podkaster. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

Er en gratis app til Android som lar deg abonnere på iTunes-podkaster som en hvilken som helst annen podkast.

Bare last ned og installer appen, gå til fanen Discover, kopier lenka til podkasten på iTunes og lim den inn i søkefeltet for å søke den opp.

Når den er funnet, kan du abonnere på podkasten, laste ned til offline-avlytting og så videre. Og den oppdateres med nye episoder etter hver som de slippes.

Noe annet kjekt med PocketCasts er at du får muligheten til å synkronisere podkaster og avspillingshistorikk på tvers av flere enheter, inkludert nettleseren.

Last ned:
CastBox for Android (Google Play, gratis)

PocketCasts

Er et annet alternativ, men til forskjell fra CastBox, koster PocketCasts penger. Her får du et litt mer fancy brukergrensesnitt, men stort sett de samme funksjonene, inkludert muligheten til å synkronisere podkaster på tvers av enheter.

Last ned:
PocketCasts for Android (Google Play, 32 kroner)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer