Android-lysvarslinger i flere farger

Light Flow gjør det enda enklere å skille mellom innkommende varsler.

LA DET BLI LYS: Det lille LED-lyset på Android-telefonen er kjekt å ha. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
LA DET BLI LYS: Det lille LED-lyset på Android-telefonen er kjekt å ha. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange Android-telefoner er utstyrt med en LED-pære som lyser og blinker på innkommende varsler, for eksempel når du mottar en SMS, mister et anrop, får en ny epost eller liknende. Dermed slipper du å aktivere skjermen for å sjekke hva som skjedde.

Noen telefoner har også ulike farger på dette lyset, slik at du kan skille hendelsene fra hverandre. Men ofte fungerer det til bare noen få oppgaver.

Light Flow er en app som gjør det mulig å tilpasse fargene på varslingslyset utover det som er standard, og med enda flere apper og funksjoner.

Les også: DashClock - den ultimate Android-låseskjermen

Uendelig med innstillinger

Appen har et relativt enkelt brukergrensesnitt, i hvert fall ved første øyekast, men den har likevel mange innstillingsmuligheter. Ekstremt mange.

Akkurat det kan virke litt overveldende, men å sette opp varsler er ikke så vanskelig.

VARSLENE: I tillegg til å tildele ulike varsler forskjellige farger, kan du også sette opp lyd og vibrasjoner utover det standardinnstillingene på telefonen din tilbyr. Foto: KIRSTI ØSTVANG
VARSLENE: I tillegg til å tildele ulike varsler forskjellige farger, kan du også sette opp lyd og vibrasjoner utover det standardinnstillingene på telefonen din tilbyr. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Det finnes en rekke forhåndsdefinerte varsler, og så kan du også sette opp en haug med dine egne, både for systemfunksjoner, apper og funksjoner i apper. I tillegg kan du tilfelle lysvarsler til kontakter som er viktige for deg.

Du kan velge mellom forhånds- og egendefinerte farger. Har du flere innkommende varsler, vil LED-pæra blinke frem de ulike varslene fortløpende, og du kan også justere det slik at de viktigste kommer først.

Natt-blinking

Lysstyrke, samt hvordan lampene skal blinke når telefonen lades og om natta, er også blant de tingene du kan justere.

For å kunne bruke Light Flow er du nødt til å ha en telefon med LED-pære som kan vise flere farger, for eksempel Samsung Galaxy S4 eller Google Nexus 5. Se hvilke telefoner som er kompatible hos utviklerens nettsider her.

Light Flow finnes i både gratis- og betalversjon. Gratisversjonen bruker 20 sekunder på å skifte farge på LED-lampa, mens betalversjonen bytter hvert 2,5 sekund.

Light Flow (Google Play, gratis/15 kroner)

Les flere mobilsaker på DinSide

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer