Android Market med PIN-beskyttelse

Endelig kan ungene låne telefonen.

Android Market med PIN-beskyttelse
Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten underlig at det skulle ta så lang tid før det var på plass, men i den siste versjonen av Android Market (v3.1.3), har man endelig muligheten til å beskytte kjøp av apps med en PIN-kode.

Dermed er det eieren, og ikke den som knotter med telefonen, som bestemmer hvorvidt det skal brukes penger på en app eller ikke.

I den nye versjonen har Google i tillegg bakt inn +1-knappen, slik at du lett kan anbefale apps til dine Google+-venner, og der det også er mulig å se hvor mange som har gjort det før deg, for å få en viss pekepinn på hvor god appen er.

SAMLESIDE:

Google+

Informasjonssiden om apps har blitt pusset opp og fremstår raskere og mer oversiktlig enn før, der f.eks. stjernerating, filstørrelse og når appen sist ble oppdatert er løftet høyere opp. De som har prøvd den nye versjonen, rapporterer også om at nye Android Market fremstår raskere i bruk enn tidligere.

Android Market med PIN-beskyttelse


Du har også muligheten til å filtrere innholdet, f.eks. ved å begrense app-tilgangen slik at de som har "voksent" innholdt ikke kan lastes ned. Dessuten er visningen av appens rettigheter blitt bedre, slik at du ikke bare får en beskrivelse av en rettighet, men også hva den potensielt kan gjøre.

Ikke offisiell ennå

Versjon 3.1.3 av Android Market er lekket på diverse nettsteder, men har ikke kommet som en oppdatering fra offisielt hold ennå. Hvis du ønsker å prøve allerede nå, kan du laste ned en .apk-fil og installere direkte, men du må da huke av i telefonoppsettet at du tillater installasjoner utenfor Android Market. Dette innebærer selvsagt en viss risiko dersom du f.eks. får tak i en "fake" utgave.

Kilde: AddictiveTips

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer