Android-telefon i iPhone-docking?

Mange stereoanlegg lar deg docke iPhone, men hva om du har en annen type telefon?

Android-telefon i iPhone-docking?
Publisert
Sist oppdatert

iPhone har tatt verden med storm – ikke bare på grunn av telefonen i seg selv, men fordi det også finnes så mye tilleggsutstyr til den.

Spesielt gjelder det mulighetene for å spille av lyd. Eksemplene er mange – fra biler med iPhone-docking til stereoanlegg som B&W Zeppelin Air og Philips Fidelio DS9000.

Men hva med deg som ikke har en iPhone?

Adapter lar deg koble på alle telefoner

Cablejive er et selskap som lager flere typer kabel- og tilkoblingsløsninger, og en av dem, dockboss, er akkurat det mange har savnet.

Dette er rett og slett en kabel som har en 3,5mm minijack i den ene enden og en 30-pins-tilkobling i den andre. Det gjør med andre ord at du kan koble en hvilken som helst telefon (eller en MP3-spiller etc.) til et stereoanlegg som i utgangspunktet kun er ment for iPhone. Kabelen koster i skrivende stund $23, eller ca 132 kroner.

En fullverdig løsning er det selvsagt ikke, for kabelen vil ikke sørge for å lade telefonen din; ei heller gi deg mulighet til å styre avspillingen med en fjernkontroll.

Men – selskapet lager også dockBoss+, som legger til en microUSB-kabel også, slik at telefonen faktisk også vil lades når den er koblet til. Denne kommer i salg i neste uke og koster $30.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer