Snapchat lar deg slette sendte meldinger

Angrer du? Nå kan du slette sendte meldinger i Snapchat

Slik fungerer den nye «panikknappen» til Snapchat.

PANIKKNAPP: Nå blir det mulig å slette meldinger du har sendt i Snapchat, selv før mottakeren har lest dem. Foto: Kirsti Østvang
PANIKKNAPP: Nå blir det mulig å slette meldinger du har sendt i Snapchat, selv før mottakeren har lest dem. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Vi har vel alle sendt av gårde en melding vi angrer på at vi skrev. Av og til hender det at den sendes til feil person også.

Nå har Snapchat, tjenesten som baserer seg på selvdestruerende meldinger, lansert en funksjon som lar deg slette meldinger du angrer på at du har sendt, selv før mottakeren har lest dem.

Vil se at meldingen er slettet

«Slette Chat», som de har valgt å kalle funksjonen på norsk, kan bare brukes med tekstbaserte meldinger, altså ikke bilder og videoer. Den er tilgjengelig i både én-til-én-samtaler og gruppesamtaler.

Mottakeren eller mottakerne vil riktignok få beskjed om at en melding er slettet, akkurat som når man tar en skjermdump.

For å slette en melding, trykk og holdt på meldingen i samtalen til du får opp en dialogboks med valgmuligheter, inkludert Slett.

Når du trykker på Slett, vil du få opp en ny boks hvor du må bekrefte slettingen. Trykk på Slett igjen for å få meldingen til å forsvinne for alltid.

Håper ikke det blir misbrukt

Ifølge Digitaltrends demonstrerer Snapchat verktøyet for å slette en film-spoiler, men årsakene til at man ønsker å slette en melding kan være mange, alt fra skrivefeil til å angre på at man sendte den i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer