Angry Birds Rio lansert

Fortsatt mye moro for seks kroner.

I Angry Birds Rio må du redde de fangede fuglene. Foto: Pål Joakim Olsen
I Angry Birds Rio må du redde de fangede fuglene. Foto: Pål Joakim Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes overraskende mange i min omgangskrets som har spilt Angry Birds til det vanvittige - tre stjerner på alt, alle gullegg og full pakke.

Mens de finske utviklerne i Rovio støtt og stadig har lansert spesialversjoner av det populære fuglespillet, er det først i Angry Birds Rio vi snakker om en sann oppfølger.

Og – ikke bare har selskapet lansert brettspill, kosedyr etc. fra Angry Birds-universet; spillet er også knyttet til promoteringen av animasjonsfilmen Rio, som har USA-premiére 15. april.

Ved lansering er to episoder med til sammen 60 brett klare, men skjermen for å velge brett avslører at det vil komme langt flere episoder utover i 2011, med oppdateringer i mai, juli, oktober og november.

I den første verdenen er målet å knuse burene til fangede fugler, mens du i jungelepisoden er nødt til å dunke ned apekatter fra palmene.

Som før er spillmekanikken såre enkel – du skal skyte små fugler med en sprettert og prøve å treffe så strategisk som mulig for å velte konstruksjonen der målene dine er plassert. Etter å ha spilt oss igjennom den første verdenen og noen brett inn i nummer to, har vi fortsatt ikke sett noen nye fugler, men visse nye elemenenter er introdusert, som trampoliner og lamper som begynner å svinge om du treffer dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer