App som skjuler meldingene dine

Hemmelige SMSer forblir hemmelige med BlackSMS.

Appen er ute nå, og koster 7 kroner. Foto: Per Ervland
Appen er ute nå, og koster 7 kroner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjent sak at når man sender ting over SMS som man egentlig foretrekker å holde hemmelig, er det alltid en fare for at noen uvedkommende leser dem.

Inkognito

Enten det er korrespondanse med den "andre" kjæresten, planer for utdrikkingslag for kompis eller andre hemmeligheter, er det alltid en viss risiko for at noen leser meldingene dine og avslører hva du holder på med.

Det finnes selvfølgelig løsninger.

Krever passord

For eksempel iPhone-appen BlackSMS, som lar deg holde innholdet i utvalgte SMSer skjult for omverdenen. Det fungerer slik at du mottar de hemmelige meldingene i det vanlige meldinger-programmet, og da fremstår de som sorte bobler. De må da kopieres og limes inn i BlackSMS-appen, for så å låses opp med passord.

Appen koster 7 kroner, og finnes både for iPhone og iPad.

Mistenkelig

Problemet er selvsagt at når innboksen din er full av sorte bobler, kan det i seg selv vekke mistanke. Så det er kanskje lurt å holde hemmelige meldinger vekk fra mobilen din uansett?

Mer info om appen finner du uansett på iTunes.

Flere ferske mobilsaker

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer