Apollo: Immersive illumination

Appen som gir kule lyseffekter på iPhone-portrettbildene

Tryll frem fine effekter på portrettbildene.

FLERE FARGER: Med appen Apollo kan du lyssette iPhone-portrettbildene dine i forskjellige farger. Foto: Kirsti Østvang
FLERE FARGER: Med appen Apollo kan du lyssette iPhone-portrettbildene dine i forskjellige farger. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Portrettbilder på mobil har blitt en greie etter at smarttelefoner har begynt å komme med såkalte dobbelkameraer, hvor man har to objektiver og kan beregne dybdeinformasjon i bildet og gjøre bakgrunnen mer uskarp.

iPhone har portrettmodus, men du må ha iPhone 7 Plus, 8 Plus og X - altså alle iPhone-modeller med to kameraer på minst én side - for å ta den i bruk.

Vi har tidligere skrevet om Focos, en app som lar deg gjøre magiske ting med portrettbildene på iPhone. Blant annet kan du velge hvor fokus i bildet skal være etter at bildet er tatt. I tillegg kan du justere hvor uskarp du vil at bakgrunnen skal være.

«Fiks» portrettlyset

Apollo: Immersive Illumination er en annen app vi har kommet over som gir kulere lyseffekter på iPhone-portrettbildene enn det Apple tillater.

Portrettlyssetting er en funksjon i portrettmodus som gir deg profesjonelle lyssettingsscenarier, som naturlig lys, studiolys, spisslys, scenelys og svart-hvitt scenelys.

Apollo gir deg enda flere muligheter hva gjelder denne lyssettingen.

Når du åpner appen, får du opp alle bildene som er tatt i portrettmodus. Så velger du et bilde du ønsker å lyssette, og når du åpner det, vil du få en kort innføring i hvordan du går frem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer