Inkhunter for iOS og Android

Appen som lar deg teste ut tatoveringer

Alt du trenger å gjøre er å tegne et smilefjes.

TEST FØRST: Med Inkhunter kan du tegne noen streker på armen og deretter sjekke med telefonen hvordan en tatovering gjør seg akkurat der. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TEST FØRST: Med Inkhunter kan du tegne noen streker på armen og deretter sjekke med telefonen hvordan en tatovering gjør seg akkurat der. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Lysten på en tatovering? Den lar seg ikke fjerne så lett, så det er greit å være hundre prosent sikker før du legger deg under nåla.

Men hvor stor skal den være, og i hvilke farger? Appen Inkhunter lar deg se hvordan tatoveringen vil se ut – bare ved å bruke mobiltelefonen.

Bruker AR

Inkhunter fungerer ganske enkelt. Først tegner du et slags smilefjes med en kulepenn der du vil teste ut tatoveringen, og deretter kan du velge tatoveringen du ønsker å prøve på.

Når mobilkameraet oppdager smilefjeset du tegnet, byttes det ut med tatoveringen du valgte, og når du beveger deg, vil tatoveringen fortsette å ligge på riktig plass.

Slik manipulering av virkeligheten kalles AR – augmented reality, eller utvidet virkelighet på norsk. Altså på samme måte som når man fanger Pokémon og de er plassert i den virkelige verdenen gjennom mobilkameraet.

Prøv egne kreasjoner

Appen innholder noen dusin eksempler, men det er også mulig å legge inn andre bilder; for eksempel om du har funnet noen fine på nettet eller laget et design selv.

Foruten å se på direkten hvordan tatoveringen gjør seg, kan du også ta bilde med appen, og deretter bytte mellom ulike tatoveringer, samt justere størrelsen på dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer