Appene som er mest populære på hjem-skjermen

Instagram-appen på nesten 50 prosent av skjermene.

POPULÆRE: Sannsynligheten er stor for at du har noen av disse appene på hjemskjermen din. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
POPULÆRE: Sannsynligheten er stor for at du har noen av disse appene på hjemskjermen din. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke apper har du på hjemskjermen din? Nettopp det kan du dele med andre iOS-brukere via appen Homescreen (App Store, gratis).

Og når mange gjør det, kan de som har laget Homescreen lage en liste over hvilke apper som er mest populære å ha på iPhone-hjemskjermen.

Merk dog at du trenger en Twitter-konto for å bruke tjenesten. Det gjør nok at de som har lastet opp bilde av sin hjemskjerm ikke er helt representative, og at spesielt apper relatert til sosiale medier nok vil fremstå mer populære enn de er på tvers av befolkningen.

Instagram mest populær

Dog er listen likefullt interessant. For eksempel må selveste Facebook se seg slått av sin egen tjeneste Instagram med tanke på hvor mange av brukerne som har app-ikonet på hjemskjermen. Hos hele 45% av de som har lastet opp hjemskjermen sin via Homescreen-appen er Instagram-ikonet til stede.

Når det gjelder app-ikoner som er å finne i docken (altså den faste linjen nederst som ikke skrolles med resten av innholdet), er det WhatsApp som er den mest populære appen; også det en tjeneste Facebook kjøpte opp for en svimlende sum tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer