Ny bakgrunn på mobilen

Appene som lar deg velge og vrake i bakgrunner

Gjør telefonen litt mer personlig.

MYE Å VELGE I: På tide å kvitte seg med standardbakgrunnen fra produsenten? Det finnes mange apper som lar deg velge og vrake i bakgrunner. Foto: Pål Joakim Pollen
MYE Å VELGE I: På tide å kvitte seg med standardbakgrunnen fra produsenten? Det finnes mange apper som lar deg velge og vrake i bakgrunner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mens noen tar til takke med standardinnstillingene fra produsenten hva gjelder ringelyd, bakgrunnsbilde og den slags, er det andre som legger sjela i det å gjøre telefonen mer personlig.

Tidligere har vi blant annet sett på hvordan du kan bytte ut alle ikonene på Android, du kan bytte ut tastaturet både på iOS og Android. I dag har turen kommet til kanskje det mest elementære når det gjelder å gjøre telefonen personlig – bakgrunnsbildet.

Du kan bruke hva som helst

Et hvilket som helst bilde kan brukes som bakgrunnsbilde. For å endre bakgrunnen er fremgangsmåten slik:

iOS:Vil du bytte bakgrunn på iOS, går du til innstillinger, bakgrunn. Herfra kan du velge en av Apples varianter eller bruke ditt eget bilde. Typisk vil du gjøre sistnevnte om du bruker en av appene vi foreslår under, der du først lagrer bildet i kamerarullen for så å påføre det her.

Alternativt kan du ha et bilde åpent i bilder-appen, trykke på deleknappen (firkant med pil ut) og velge «sett som bakgrunnsbilde». Herfra kan du tilpasse utsnittet og velge hvorvidt bildet skal brukes på låseskjermen, hjemskjermen eller begge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer