Nå kan du laste ned iOS 12.1.3

Apple fikser irriterende feil i ny oppdatering

Apple Watch, Apple TV og Mac oppdateres også.

OPPDATÉR NÅ: Apple har tatt en feilrettingssjau på alle dingsene sine, og er nå klare med ny versjon av blant annet iOS. Foto: Justin Sullivan/AFP/NTB Scanpix
OPPDATÉR NÅ: Apple har tatt en feilrettingssjau på alle dingsene sine, og er nå klare med ny versjon av blant annet iOS. Foto: Justin Sullivan/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple slapp i går en rekke oppdateringer til de ulike produktene sine.

Den som angår flest er kanskje iOS 12.1.3 til iPhone- og iPad-brukere. Denne består ikke av noen nye funksjoner, men den fikser et knippe feil som kan ha irritert mange den siste tiden, skriver The Verge.

Den ene feilen har gjort at om man trykker seg inn på bilder man har mottatt av en person i Meldinger-appen (da må du gå til samtalen, trykke på navnet øverst, deretter Info - nederst i Detaljer-siden vil du se alle bilder eller videoer dere har utvekslet). I iOS 12.1.2, altså forrige oppdateringer, oppstod det en feil som gjorde at når man begynte å bla nedover i lista, ville man få tomme forhåndsvisninger.

Men i iOS 12.1.3 skal dette problemet altså være rettet opp i.

- Det rettes en feil som kunne legge til striper på bilder når de ble sendt fra delingsarket, heter det også i Apples oppdateringsnotater.

For de med de nyeste iPhone-modellene, iPhone Xs, Xs Max og Xr, fikses også en feil som gjorde at man ble koblet fra CarPlay i bilen.

Har du nye iPad Pro (2018-utgaven), rettes en feil som førte til at lyd ble forvrengt når man koblet til eksterne lydkilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer