Apple iPhone 4s

Raskere enn forgjengeren, bedre kamera, Siri, iCloud og iOS 5 ut av boksen.

iPhone 4s er ikke dramatisk mye bedre enn iPhone 4, men uansett en av de beste telefonene i dagens marked. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
iPhone 4s er ikke dramatisk mye bedre enn iPhone 4, men uansett en av de beste telefonene i dagens marked. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den ser riktignok ganske identisk ut med iPhone 4, men det er først og fremst på innsiden Apple har forbedret iPhone 4 til iPhone 4s – på samme måte som da iPhone 3GS var ny, men så identisk ut med sin forgjenger, iPhone 3G.

Lagt ved siden av hverandre er det fint lite som skiller de to telefonene – det eneste er at bryterne på venstre side (volumknapper/lydløsbryter) er flyttet noe nedover på telefonen på grunn av det nye antennedesignet, som gjør at ikke alt ekstrautstyr til iPhone 4 vil passe til iPhone 4s.

Dermed sitter vi igjen med et praktisk talt identisk design som iPhone 4, som vi fortsatt liker svært godt, men som med glass på begge sider av telefonen også kan være ganske skjør om du mister telefonen i bakken.

En ting vi allikevel må bemerke i forhold til konstruksjonen, er at kameraet nå burde ha vært flyttet til den andre siden. I siste versjon av iOS, iOS 5, er det nemlig mulig å bruke volum-knappen for å ta bilde, men da kommer resten av høyre hånd lett i veien for objektivet hvis du vil holde telefonen i et litt fast grep.

Innholdsfortegnelse:

  1. Første møte – iCloud
  2. Rask surfetelefon
  3. Rask på spill
  4. Svært godt kamera
  5. Batteri
  6. Siri – assistenten du kan snakke til
  7. Oppsummert
  8. Konklusjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer