Apple iPhone 6

En større og bedre utgave av seg selv.

FORTSATT ELEGANT: Men nå rundere i kantene.  Foto: KIRSTI ØSTVANG
FORTSATT ELEGANT: Men nå rundere i kantene. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag vil folk ha store telefoner, og etter mange år med høylytte krav har Apple endelig gitt etter og lansert en større iPhone. Eller faktisk to, iPhone 6 på 4,7 tommer, og iPhone 6 Plus på 5,5 tommer.

iPhone 6 er den minste av dem, men er likevel vesentlig større enn forgjengeren, iPhone 5S, på 4 tommer.

Les også vår sniktitt på iPhone 6 og 6 Plus

Enhåndsmobilen

For min del har 4 tommer vært en ganske optimal størrelse med tanke på å manøvrere rundt på skjermen uten noe særlig anstrengelse.

Da kan jeg ha telefonen stående stabilt oppå lillefingeren, samtidig som jeg akkurat når øverst i hjørnet med tommelen. Et praktisk og trygt grep når jeg er ute og går, står på en overfylt buss eller sitter i sofaen for den saks skyld.

Samtidig er det ikke til å stikke under stol at det er mange fordeler med en større skjerm. Det gir mer plass til innhold når man surfer på nettet, leser en bok, ser på video eller spiller. All den tid vi sitter med ansiktet trykket ned i skjermen, er det også bedre for øynene våre om vi kan holde den på lenger avstand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer