AirPower

Apple kansellerer AirPower

Når ikke den høye standarden selskapet forventer.

KANSELLERT: Apple bekrefter at de har kansellert utviklingen av den trådløse iPhone-laderen AirPower. Foto: Apple
KANSELLERT: Apple bekrefter at de har kansellert utviklingen av den trådløse iPhone-laderen AirPower. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Apples store planer for trådløs lading har fått seg en skudd for baugen. Før helgen bekreftet selskapet at de har kansellert den trådløse laderen, AirPower.

- Etter mye arbeid har vi besluttet at AirPower ikke vil oppnå våre høye standarder og vi har kansellert prosjektet. Vi beklager overfor de kundene som har sett frem til at produktet skal lansereres. Vi tror fortsatt at fremtiden er trådløs og vi er forpliktet til å satse på trådløse opplevelser fremover, heter det i en uttalelse fra Apples senior visepresident for maskinvareutvikling, Dan Riccio.

Utsatt og utsatt

AirPower ble annonsert samtidig med iPhone X og iPhone 8-duoen under et arrangement i september 2017. Den trådløse laderen skulle lade tre enheter, iPhone, Apple Watch og AirPods-proppene, samtidig og var basert på ladestandarden Qi.

Siden den første avdukingen i 2017 og frem til nå, har det vært forholdsvis tyst fra Apple om AirPower. Det har versert flere rykter om hvorfor den trådløse laderen ble utsatt og utsatt - varmeutvikling ble nevnt hyppig - men Apple går ikke i detalj på hvorfor produktet nå er kansellert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer