– Apple lager brettbar mobil

Dukker tidligst opp i 2022, hevder nettsted.

KONSEPT: YouTuberen Everything Apple Pro har laget dette konseptet for en brettbar iPhone. Foto: Everything Apple Pro/YouTube
KONSEPT: YouTuberen Everything Apple Pro har laget dette konseptet for en brettbar iPhone. Foto: Everything Apple Pro/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brettbare mobiler har ikke akkurat blitt allemannseie ennå, men det har blitt et satsingsområde blant mobilprodusentene. Samsung er oppe i andre versjon av Galaxy Fold, og vi ser stadig flere kreative løsninger fra LG og Motorola.

Apple har foreløpig skygget banen hva gjelder de brettbare mobilene, noe som ikke er uvanlig da selskapet typisk venter litt med å kaste seg på de store trendene - men når de først gjør det, gjør de det med et brak.

Tester to prototyper

Men en brettbar Apple-mobil kan være på gang. Ifølge Tom's Guide, som siterer det taiwanske nettstedet United Daily News, har Apple bestilt to prototyper fra sin største iPhone-produsent Foxconn i Shenzhen i Kina:

  • Den ene prototypen har et design likt Samsung Galaxy Z Flip eller Motorola Razr, som i praksis er en klapptelefon med foldbar skjerm.
  • Den andre minner mer om Microsoft Surface Duo, som er to skjermer som foldes inn som en bok.

De to forskjellige løsningene skal testes, og så skal Apple evaluere hvilken av dem som fungerer best og vil bli brukt i en endelig modell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer