Apple lanserer AirPods Max

Kommer neste uke og koster 6990 kroner.

AIRPODS MAX: Dette er Apples første hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Apple

AIRPODS MAX: Dette er Apples første hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Apple

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen runder på ryktebørsen kan Apple offisielt avsløre selskapets første hodetelefoner med aktiv støydemping. Navnet er AirPods Max.

– AirPods er verdens mest populære øretelefoner, og kundene elsker den enkle konfigureringen, den utrolige lydkvaliteten og den ikoniske designen. Med AirPods Max leverer vi den magiske AirPods-opplevelsen i en lukket hodetelefondesign med hi-fi-lyd», sier Greg Joswiak, global markedsføringssjef hos Apple, i en pressemelding.

De nye hodetelefonene kombinerer akustisk lyd, Apples H1-brikke, avansert programvare og kraftig digital lydteknologi for å levere det som Apple omtaler som en banebrytende lytteopplevelse.

Bøylen er utformet i rustfritt stål, klokkene består av puter i minneskum og rammen og hodeputen er i et strikket stoff.

Selve elementene er 40 millimeter og skal ifølge Apple levere rik og dyp bass, presise mellomtoner og krystallklar, ren diskant.

I tillegg er AirPods Max utstyrt med Apples H1-brikke i hver øreklokke, som sørger for både rask og stabil tilkobling med enhetene.

Interessant nok er hodetelefonene utstyrt med Apples proprietære Lighnting-kontakt, i motsetning til USB-C som store deler av bransjen bruker, og med i esken medfølger en USB-C- til Lightning-kabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer