Apple lanserer AirPods Max

Kommer neste uke og koster 6990 kroner.

AIRPODS MAX: Dette er Apples første hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Apple

AIRPODS MAX: Dette er Apples første hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Apple

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen runder på ryktebørsen kan Apple offisielt avsløre selskapets første hodetelefoner med aktiv støydemping. Navnet er AirPods Max.

– AirPods er verdens mest populære øretelefoner, og kundene elsker den enkle konfigureringen, den utrolige lydkvaliteten og den ikoniske designen. Med AirPods Max leverer vi den magiske AirPods-opplevelsen i en lukket hodetelefondesign med hi-fi-lyd», sier Greg Joswiak, global markedsføringssjef hos Apple, i en pressemelding.

De nye hodetelefonene kombinerer akustisk lyd, Apples H1-brikke, avansert programvare og kraftig digital lydteknologi for å levere det som Apple omtaler som en banebrytende lytteopplevelse.

Bøylen er utformet i rustfritt stål, klokkene består av puter i minneskum og rammen og hodeputen er i et strikket stoff.

Selve elementene er 40 millimeter og skal ifølge Apple levere rik og dyp bass, presise mellomtoner og krystallklar, ren diskant.

I tillegg er AirPods Max utstyrt med Apples H1-brikke i hver øreklokke, som sørger for både rask og stabil tilkobling med enhetene.

Interessant nok er hodetelefonene utstyrt med Apples proprietære Lighnting-kontakt, i motsetning til USB-C som store deler av bransjen bruker, og med i esken medfølger en USB-C- til Lightning-kabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.