Her er pris og dato

Apple lanserer iPhone 12

Nå er det fire varianter å velge mellom, blant annet en helt ny mini-modell.

STØTTER 5G: Alle de nye iPhone-modellene støtter raskere mobilsurfing over 5G-nettet. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Video: Apple. Foto: Apple / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har invitert til lansering av årets nye iPhone-modeller. På grunn av coronapandemien holdt selskapet kun en virtuell presentasjon, som startet klokka 19 norsk tid tirsdag kveld.

Fire nye iPhone-modeller ble vist frem:

  • 5,4-tommer iPhone 12 mini
  • 6,1-tommer iPhone 12
  • 6,1-tommer iPhone 12 Pro
  • 6,7-tommer iPhone 12 Pro Max (største iPhone noensinne)

Bekrefter 5G-støtte

- Neste generasjon er her. I dag er en ny æra for iPhone, sa Apple-sjef Tim Cook da han sparket i gang presentasjonen av de nye iPhone-modellene.

Årsaken er at de kommer med støtte for raskere mobilsurfing via 5G. Utrullingen av 5G er i gang verden rundt, og vil gi hastigheter 20 ganger raskere enn 4G har vært.

Slik blir iPhone 12

iPhone 12 kommer som ryktene sa i fire forskjellige utgaver. Den første Apple viste frem under lanseringen var standardutgaven, iPhone 12. Den har samme 6,1-tommer skjerm som iPhone 11 og iPhone Xr før der igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer