Apple lanserer nye AirPods med trådløs lading

Og med en helt ny brikke.

AIRPODS: Apple lanserer nye AirPods-propper. Foto: Apple
AIRPODS: Apple lanserer nye AirPods-propper. Foto: Apple Vis mer
Publisert

To nye iPad-er er ikke de eneste produktnyhetene fra Apple denne uken. Selskapet som har store planer for førstkommende mandag, har også et par nye AirPods-propper på menyen.

Hvis du ikke er kjent med hva Airpods er, kan vi fortelle at det er trådløse ørepropper. Første generasjon ble raskt veldig populære, og i vår test trakk vi blant annet fram at de var svært enkle å bruke - men at de ikke var helt uten kompromisser.

Størrelsen kan nok fortsatt være en utfordring for enkelte, men den nye generasjonen har blitt oppgradert på flere områder.

Dette er nytt:

  • Apples H1-brikke
  • Håndfri «Hei, Siri»
  • Trådløst ladeetui

Apple skriver i en pressemelding at den nye H1-brikken er spesielt designet for hodetelefoner og kommer med lovnader som raskere tilkobling, lengre taletid og gjør det mulig med håndfri aktivering av stemmeassistenten Siri slik at du kan si «Hei, Siri» for rask tilgang til funksjoner som å bytte sang, ringe, justere volumet eller navigere. .

Ifølge selskapet skal taletiden være 50 prosent forbedret sammenliknet med første generasjon av AirPods, og det skal gå 2 ganger raskere å skifte mellom Apple-enheter.

Tilgjengelig nå

De nye AirPods-ene kan kjøpes i pakke med et vanlig ladeetui, i tillegg til det nye trådløse ladeetuiet. Det trådløse ladeetuiet er kompatiblet med QI-ladere, som er å regne som standarden på markedet. Dette etuiet kan også kjøpes løst slik at du kan lade dine nåværende AirPods trådløst.

Selv om mange hadde håpet på en mer fargerik andregenerasjon, er de nye AirPods-ene kun tilgjengelig i hvitt.

Her er prisene:

  • Nye AirPods med trådløst ladeetiu: 2290 kroner
  • Nye AirPods med standard ladeetui: 1790 kroner
  • Trådløst ladeetui: 899 kroner

Samtlige produkter kan nå bestilles via Apples nettbutikk.

Dinside kommer tilbake med test av øreproppene om ikke så lenge. Du bør også få med deg denne testen av trådløse ørepropper:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer