Ny iPad Air og Apple Watch Series 6 lansert

Apple lanserer nye produkter

I tillegg samler Apple alle sine digitale tjenester i én abonnementspakke.

FØRSTE I SITT SLAG: Apples nye iPad Air har fått et nytt design, men det mest spennende er at den har fingersensoren et helt annet sted enn hva vi er vant til. Foto: Apple
FØRSTE I SITT SLAG: Apples nye iPad Air har fått et nytt design, men det mest spennende er at den har fingersensoren et helt annet sted enn hva vi er vant til. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld norsk tid gikk Apples årlige september-lansering av stabelen.

I et vanlig år skulle selskapet lansert nye iPhone-modeller på denne tiden av året, men på grunn av coronapandemien kommer den mye omtalte iPhone 12 trolig ikke før neste måned. Apple har selv bekreftet at telefonen vil komme noen uker senere enn vanlig.

Nye iPad-er, nye Apple Watch-modeller, en ny treningstjeneste og en tjeneste som samler alle Apples tjenester i ett var det som stod på agendaen.

iOS 14 kommer 16. september

For veldig mange var kanskje det viktigste at høstens store iOS 14-oppdatering slippes allerede i morra, onsdag 16. september. Blant nyhetene er widgets på hjemskjermen, et appbibliotek og bilde i bilde-funksjonalitet på iPhone.

WatchOS 7-oppdateringen som gir søvnsporing og håndvask-påminnelser på Apple Watch kommer også sammen med Apple TV-oppdateringen tvOS 14.

8. generasjon iPad

Apple har lansert åttende generasjon av den såkalte vanlige iPad-en, selskapets billigste iPad. Den ser nøyaktig ut som før, altså har den en 10,2 tommer skjerm og hjemknapp med Touch ID-fingersensor, men kommer nå med Apples A12 Bionic-brikke, som skal gi bedre ytelse sammenlignet med forrige versjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer