Bloomberg: - Slik blir årets iPhone-modeller

- Apple lanserer tre nye iPhone-modeller i september

Straks duket for lansering.

FRA ÉN TIL TRE: Snart kommer Apple til å lansere tre nye mobiler med samme design som iPhone X. Foto: Thomas Peter/Reuters/NTB Scanpix
FRA ÉN TIL TRE: Snart kommer Apple til å lansere tre nye mobiler med samme design som iPhone X. Foto: Thomas Peter/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om et par uker skal Apple etter all sannsynlighet lansere årets iPhone. Skal vi tro Bloomberg, kan vi forvente ikke bare én, men tre nye modeller:

en oppgradert iPhone X med 5,8 tommer skjerm,en ny såkalt «high-end» iPhone med 6,5 tommer skjermog en ny billigere modell med 6,1-tommer skjerm.

Dette er i tråd med tidligere rykter vi har hørt omkring årets iPhone-oppdatering, selv om man alltid skal ta slike spekulasjoner med en klype salt.(Artikkelen fortsetter under grafikken)

Bloombergs journalist, Mark Gurman, er dog anerkjent for sine gode Apple-kilder. Når han skriver om hvordan kommende produkter fra selskapet vil bli, bruker det som regel å stemme.

Samme design

Ingen av de tre nye modellene vil få nytt design, hevder Bloomberg.

Internt kaller Apple det visstnok for et såkalt «S år» - noe som pleier å bety samme design som fjoråret, men ny maskinvare og kanskje noe attåt.

De tre nye modellene vil derfor se ut som fjorårets iPhone X: nesten rammeløs, uten hjemknapp og med den berømte «busslomma» i toppen. Opplåsning skjer med ansiktet i stedet for fingeravtrykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer