iPhone SE (2020)

Apple lekket ny iPhone

Lansering skal være nært forestående.

VENDER TILBAKE: Mye tyder på at Apples neste iPhone vil se ut som iPhone 6-serien med hjemknapp. Foto: Pål Joakim Pollen
VENDER TILBAKE: Mye tyder på at Apples neste iPhone vil se ut som iPhone 6-serien med hjemknapp. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge gått rykter om at Apple skulle lansere ny iPhone denne våren. En billigere modell som oppfølger til iPhone SE fra 2016.

Coronapandemien har imidlertid skapt utfordringer for teknologiselskapene, Apple inkludert. Det var ventet at selskapet skulle invitere til en pressekonferanse i mars, men av åpenbare grunner har ikke det blitt noe av.

Lekket i Apples nettbutikk

De siste dagene har det imidlertid dukket opp flere tegn på at den nye iPhone-modellen er nært forestående.

Ryktet ble ikke noe mindre av at Apple i løpet av natten norsk tid la ut en lekkasje på egne nettsider i form av et telefondeksel fra Belkin som passer til nettopp iPhone SE, ifølge The Verge.

Og da er det ikke snakk om den gamle SE-modellen, men en helt ny. Dette vet vi fordi den gamle hadde designet til iPhone 5S med 4-tommer skjerm, mens dette nye dekselet også passer til iPhone 7 og 8.

Og det ryktes at den nye iPhone SE vil se ut som disse nyere modellene med 4,7-tommer skjerm.

Slik blir den

Fordi den nye iPhone-modellen ikke vil få samme design som iPhone SE, har mange trodd Apple ville kalle den for iPhone 9. Ifølge 9to5Mac ser selskapet imidlertid ut til å beholde iPhone SE-navnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer