Test av Apple Watch Series 5

Apple løper ifra konkurrentene

... og nå kan du endelig se hva klokka er hele tiden.

ALLTID PÅ: Den store nyheten med nyeste Apple Watch er at skjermen vil vise klokka selv om du senker håndleddet. Foto: Kirsti Østvang
ALLTID PÅ: Den store nyheten med nyeste Apple Watch er at skjermen vil vise klokka selv om du senker håndleddet. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede da vi testet den første Apple Watch-utgaven i mai 2015 konstaterte vi at det var den beste smartklokka til nå. Snart 4,5 år senere er ståa nøyaktig den samme, mener vi.

Med nye Apple Watch Series 5 drar Apple ytterligere fra konkurrentene, og det begynner å bli vanskelig å se at noen skal klare å ta dem igjen med det første:

Den firkantede skjermen er noe du enten elsker eller hater, men designet og byggekvaliteten til Apple Watch er i toppklasse. Det er også imponerende hvor mange sensorer Apple etter hvert har klart å få plass til inne i den lille «kassa». Brukervennligheten og apputvalget er i en klasse for seg. Skjermen har blitt enda litt bedre denne gangen - så det begynner å bli mange argumenter for å ønske seg en.

Vi kan komme på to motargumenter: om du har Android-mobil og/eller vil ha en smartklokke med flere dagers batteritid, er dette ikke smartklokka for deg. Mer om det siden.

Skjermen er alltid på

Den store nyheten med Apple Watch Series 5 er at den har en skjerm som alltid er på. Det er en sånn ting du kanskje ikke savner når du ikke har det, men når du først har fått det, vil du aldri gå tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer