Apple oppretter reparasjonsprogram for iPhone 11

Se om det gjelder din enhet.

IPHONE 11: Opplever du problemer med skjermen til iPhone 11? Da kan du få det hende du har rett til gratis reparasjon. Foto: Kena Betancur/AFP/NTB
IPHONE 11: Opplever du problemer med skjermen til iPhone 11? Da kan du få det hende du har rett til gratis reparasjon. Foto: Kena Betancur/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Har du en iPhone 11 med en trøblete berøringsskjerm, kan du få den gratis reparert av Apple, som forrige uke opprettet et reparasjonsprogram for enheten.

På sine nettsider skriver Apple at de har avdekket at en liten andel av iPhone 11-skjermene kan slutte å reagere på berøring, noe som skyldes et problem med skjermmodulen.

Modellene det gjelder er iPhone 11-mobiler produsert mellom november 2019 og mai 2020, så samtlige produserte enheter er ikke berørt av problemet.

Dersom du opplever liknende problemer og ønsker å se om din iPhone 11 er kvalifisert for reparasjonsprogrammet, kan du taste inn mobilens serienummer på reparasjonsprogrammets nettside.

Her får du også informasjon om hvordan du skal gå frem for å levere enheten til service dersom den er kvalifisert.

Apple opplyser at hvis iPhonen din har skader som påvirker reparasjonen av skjermen, som for eksempel en knust skjerm, er dette nødt til å fikses før service av berøringsproblemene, og at det kan være kostnader knyttet til dette.

Reparasjonsprogrammet dekker iPhone 11-enheter 2 år etter kjøpsdatoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.