Apple starter reparasjons­program for Apple Watch

Flere modeller er omfattet av programmet.

SLÅR SPREKKER: Flere Apple Watch-eiere opplever sprekkdannelser i skjermen på sine enheter. Foto: Apple
SLÅR SPREKKER: Flere Apple Watch-eiere opplever sprekkdannelser i skjermen på sine enheter. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Etter rapporter om tilfeller med knuste skjermer på Apple Watch, har Apple startet et frivillig erstatningsprogram for flere modeller av smartklokken.

«Apple har fastslått at, ved veldig sjeldne tilfeller, kan det forekomme en sprekk langs den avrundede skjermen på aluminium-utgaver av Apple Watch Series 2 eller Series 3», skriver Apple på sine støttesider.

Der har selskapet også publisert to bildeeksempler, som du kan se øverst i denne saken, som viser hvordan sprekkdannelsene kan se ut.

Repareres gratis

Hvis du har en av følgende Apple Watch-modeller med en sprekk i skjermen, kan du få klokken reparert gratis:

Smartklokken kan leveres inn til Apple direkte eller et verksted som er autorisert av Apple. Samtidig opplyses det om at hvis klokken har en skade som gjør det vanskelig å reparere skjermen, må det problemet fikses først og kunden kan bli belastet for dette.

Mens reparasjonsprogrammet gjelder både Series 2- og Series 3-klokker, er hverken den første Apple Watch, Series 1 eller Series 4, som er den nyeste, omfattet av programmet.

Sprekkdannelser i Apple Watch-skjermer føyer seg inn i rekken av problemer den seneste tiden relatert til Apples maskinvare. De vedvarende problemene til sommerfugltastaturet til MacBook (Pro), er stadig et tema, og i sommer valgte Apple å tilbakekalle en MacBook Pro 15-modell på grunn av at batteriet kan være brannfarlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.