Apple TV+ kommer i november

Apple startet pressekonferansen med å fortelle mer om Apple TV+ og Apple Arcade.

APPLE ARCADE: Apples spilltjeneste blir tilgjengelig i september. Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix
APPLE ARCADE: Apples spilltjeneste blir tilgjengelig i september. Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple startet kveldens storlansering med å snakke om Apple Arcade og Apple TV+.

Apple Arcade

Spilltjenesten Apple Arcade lanseres med over 100 eksklusive spill – dette er altså spill du ikke finner til PC, Android eller spillkonsollene – til iPhone, iPad, Mac og Apple TV, og blir tilgjengelig i 150 land fra og med 19. september.

I Norge lanseres Apple Arcade til 59 kroner i måneden. 19. september blir Apple Arcade tilgjengelig på iPhone, iPad og Apple TV får tjenesten 30. september, mens Mac får tilgang i oktober.

Apple avslørte ikke hvilke land spilltjenesten blir tilgjengelig i, men med over 150 land, er det lov å tro at Norge er ett av dem.

Apple TV+

Du må vente litt lenger på strømmetjenesten Apple TV+, som skal gi Netflix, Disney og HBO Nordic ordentlig konkurranse. Apple TV+ blir tilgjengelig i 100 land 1. november.

Apple har nå avslørt at Norge er et av lanseringslandene. Prisen her er 59 kroner i måneden.

Dette er TV-seriene som blir tilgjengelig ved lansering:

  • «See» er en episk dramaserie med Jason Momoa og Alfre Woodard som finner sted 600 år frem i tid etter at et virus har tynnet ut menneskeheten og gjort resten av verdens befolkning blinde. Når menneskeheten har mistet synsevnen må de tilpasse seg og finne nye måter å overleve på.
  • «The Morning Show» er en beinhard dramaserie hvor Reese Witherspoon og Jennifer Aniston både spiller hovedrollene og har regien. Sammen med Steve Carrell oppdager de hva nyhetsmorgenen kan by på, og utforsker egoismen, ambisjonen og den misforståtte jakten på makt hos folkene som vekker Amerika hver morgen.
  • «Dickinson» er en mørk oppveksthistorie med et humoristisk tilsnitt der samfunnets grenser, kjønnsidentitet og familien utforskes gjennom øynene til den rebelske, unge poeten Emily Dickinson.
  • «For All Mankind» er en ny serie fra Ronald. D. Moore som forestiller seg hva som ville skjedd dersom romkappløpet aldri tok slutt og romfartsprogrammet fortsatt var det kulturelle midtpunktet i Amerikas fremtidsdrømmer.
  • «Helpsters» er en ny barneserie fra skaperne bak «Sesam stasjon», hvor Cody og teamet med fargerike monstre hjelper til med å løse problemer. Alt begynner med en plan.
  • «Knøttene i verdensrommet» er en ny originalserie fra Peanuts Worldwide og DHX Media som tar seerne med på en reise med Sniff mens han følger drømmen sin om å bli astronaut. Sammen tar Sniff, Baltus og resten av Knøttene over kommandoen på den internasjonale romstasjonen ISS og utforsker månen og verdensrommet.
  • «Bokånden» er en ny utgave av den velkjente originalserien og følger fire barn som føres sammen av en mystisk ånd i en bokhandel i nabolaget. De må slå seg sammen for å frigjøre oppdiktede figurer fra bøkene.
  • «The Elephant Queen» er en anerkjent dokumentar og en filmatisk kjærlighetserklæring til en art på kanten av utryddelse som følger en majestetisk elefantmatriark og flokken hennes gjennom en historie om samhold, mot og overlevelse.
  • Oprah Winfrey prater med verdens mest spennende forfattere og bygger et verdensomspennende bokklubbsamfunn og andre prosjekter for å få kontakt med mennesker over hele verden, og for å dele nyttige måter å skape positive endringer på.

Disse er på vei:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer