Apple TV+ kommer i november

Apple startet pressekonferansen med å fortelle mer om Apple TV+ og Apple Arcade.

APPLE ARCADE: Apples spilltjeneste blir tilgjengelig i september. Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix
APPLE ARCADE: Apples spilltjeneste blir tilgjengelig i september. Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple startet kveldens storlansering med å snakke om Apple Arcade og Apple TV+.

Apple Arcade

Spilltjenesten Apple Arcade lanseres med over 100 eksklusive spill – dette er altså spill du ikke finner til PC, Android eller spillkonsollene – til iPhone, iPad, Mac og Apple TV, og blir tilgjengelig i 150 land fra og med 19. september.

I Norge lanseres Apple Arcade til 59 kroner i måneden. 19. september blir Apple Arcade tilgjengelig på iPhone, iPad og Apple TV får tjenesten 30. september, mens Mac får tilgang i oktober.

Apple avslørte ikke hvilke land spilltjenesten blir tilgjengelig i, men med over 150 land, er det lov å tro at Norge er ett av dem.

APPLE ARCADE: «Snoopy in Space» er et av spille som kommer til Apples spilltjeneste. Justin Sullivan/AFP/NTB Scanpix
APPLE ARCADE: «Snoopy in Space» er et av spille som kommer til Apples spilltjeneste. Justin Sullivan/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Apple TV+

Du må vente litt lenger på strømmetjenesten Apple TV+, som skal gi Netflix, Disney og HBO Nordic ordentlig konkurranse. Apple TV+ blir tilgjengelig i 100 land 1. november.

Apple har nå avslørt at Norge er et av lanseringslandene. Prisen her er 59 kroner i måneden.

Dette er TV-seriene som blir tilgjengelig ved lansering:

 • «See» er en episk dramaserie med Jason Momoa og Alfre Woodard som finner sted 600 år frem i tid etter at et virus har tynnet ut menneskeheten og gjort resten av verdens befolkning blinde. Når menneskeheten har mistet synsevnen må de tilpasse seg og finne nye måter å overleve på.
 • «The Morning Show» er en beinhard dramaserie hvor Reese Witherspoon og Jennifer Aniston både spiller hovedrollene og har regien. Sammen med Steve Carrell oppdager de hva nyhetsmorgenen kan by på, og utforsker egoismen, ambisjonen og den misforståtte jakten på makt hos folkene som vekker Amerika hver morgen.
 • «Dickinson» er en mørk oppveksthistorie med et humoristisk tilsnitt der samfunnets grenser, kjønnsidentitet og familien utforskes gjennom øynene til den rebelske, unge poeten Emily Dickinson.
 • «For All Mankind» er en ny serie fra Ronald. D. Moore som forestiller seg hva som ville skjedd dersom romkappløpet aldri tok slutt og romfartsprogrammet fortsatt var det kulturelle midtpunktet i Amerikas fremtidsdrømmer.
 • «Helpsters» er en ny barneserie fra skaperne bak «Sesam stasjon», hvor Cody og teamet med fargerike monstre hjelper til med å løse problemer. Alt begynner med en plan.
 • «Knøttene i verdensrommet» er en ny originalserie fra Peanuts Worldwide og DHX Media som tar seerne med på en reise med Sniff mens han følger drømmen sin om å bli astronaut. Sammen tar Sniff, Baltus og resten av Knøttene over kommandoen på den internasjonale romstasjonen ISS og utforsker månen og verdensrommet.
 • «Bokånden» er en ny utgave av den velkjente originalserien og følger fire barn som føres sammen av en mystisk ånd i en bokhandel i nabolaget. De må slå seg sammen for å frigjøre oppdiktede figurer fra bøkene.
 • «The Elephant Queen» er en anerkjent dokumentar og en filmatisk kjærlighetserklæring til en art på kanten av utryddelse som følger en majestetisk elefantmatriark og flokken hennes gjennom en historie om samhold, mot og overlevelse.
 • Oprah Winfrey prater med verdens mest spennende forfattere og bygger et verdensomspennende bokklubbsamfunn og andre prosjekter for å få kontakt med mennesker over hele verden, og for å dele nyttige måter å skape positive endringer på.

Disse er på vei:

 • «Servant», en ny psykologisk thriller fra M. Night Shyamalan som følger et par fra Philadelphia i sorg etter at en fryktelig tragedie splitter ekteskapet deres og åpner for at en mystisk kraft kan tre inn i hjemmet deres.
 • «Truth Be Told», en gripende, ny serie med Oscar-vinner Octavia Spencer og Emmy-vinner Aaron Paul i hovedrollene. De utforsker Amerikas besettelse med krimpodkaster og tar for seg viktigheten av personvern, media og rase.
 • «Little America» som er inspirert av de sanne historiene i Epic Magazine, og blåser liv i de morsomme, romantiske, hjertevarme og overraskende historiene til immigranter i Amerika.
 • «The Banker», en spillefilm inspirert av en sann historie med Anthony Mackie og Samuel L. Jackson i hovedrollene som to afro-amerikanske gründere som prøver å omgå raseskillet på 1950-tallet og gi private boliglån til det afro-amerikanske samfunnet i Jim Crow-lovenes Texas. Nia Long og Nicholas Hoult er også på rollelisten.
 • «Hala», en spillefilm spesielt utvalgt fra Sundance-festivalen og den internasjonale filmfestivalen i Toronto i 2019, som følger en avgangselev på videregående skole som sliter med å balansere livet som urban tenåring med sin tradisjonelle, muslimske oppvekst.

De fleste originalseriene til Apple blir tilgjengelig med tre episoder og deretter slippes én ny episode hver uke.

Saken oppdateres ...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer