Når kommer Apple Watch Series 4 med LTE til Norge?

Apple Watch med eSIM-støtte lar fortsatt vente på seg

Dette sier Telenor og Telia.

MED OG UTEN 4G: Apples nye smartklokke kommer med og uten 4G. I første omgang kommer bare modellen uten 4G-støtte til Norge. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP Photo/NTB Scanpix
MED OG UTEN 4G: Apples nye smartklokke kommer med og uten 4G. I første omgang kommer bare modellen uten 4G-støtte til Norge. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP Photo/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Apples nye iPhone Xs og Xs Max og den nye Apple Watch Series 4 har alle støtte for såkalt eSIM, noe som gjør at du ikke trenger å sette i et fysisk simkort for å koble til mobilnettet; du bare velger operatør og abonnement i programvaren.

Men hva betyr det?

iPhone Xs og Xs Max støtter såkalt «Dual Sim». Det innebærer at du både kan sette i et vanlig fysisk nanosim, men du kan også ta i bruk eSIM-løsning.

Apple Watch Series 4 kommer i en egen 4G-modell med eSIM-støtte. Med denne kan du la iPhone ligge igjen hjemme, men fremdeles kunne ta telefonsamtaler, sende og motta meldinger, bruke Siri, navigere i kart, strømme musikk og så videre.

Forrige Apple Watch, Series 3, gjorde også dette, men denne ble aldri lansert i Norge, til tross for at den ble sluppet i både Sverige og Danmark etter en stund.

Og om kort tid kommer Samsungs nye Galaxy Watch med eSIM-støtte i Norge.

Så hva skjer på eSIM-fronten med Apples produkter? Når kan vi vente at nye 4G-utgaven av Apple Watch Series 4 kommer på det norske markedet?

Vi spurte de største mobiloperatørene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer