MagSafe for iPhone

Apples magnetiske iPhone-tilbehør

Har børstet støv av konsept som egentlig ble avviklet i 2016.

NY TYPE TILBEHØR: MagSafe er et nytt magnet-system på iPhone som gjør det utrolig enkelt å feste deksler og ladere på telefonen. Foto: Apple
NY TYPE TILBEHØR: MagSafe er et nytt magnet-system på iPhone som gjør det utrolig enkelt å feste deksler og ladere på telefonen. Foto: Apple Vis mer
Publisert

MagSafe er navnet på Apples smarte ladeplugg til bærbare Mac-er. Genial fordi den brukte magneter som både gjorde det enkelt å plugge den i - den bare falt på plass - og tryggere om noen snublet i ledningen - for da ville ikke hele maskinen følge med.

Til manges store skuffelse ble imidlertid MagSafe-konseptet avviklet i 2016 da Apple gikk over til USB-C.

MagSafe for iPhone

Men nå bringer de det tilbake med nylig lanserte iPhone 12.

På iPhone er MagSafe en magnetisk ring som sitter rundt den trådløse ladespolen på baksiden av telefonen. Denne gjør at man enkelt skal kunne feste kompatibelt tilbehør ved å bare slippe det bakpå.

En av fordelene er at du ikke lenger trenger å fikle for å legge telefonen riktig på en trådløs lader. Den faller rett på plass, og sørger derfor for at du får optimal ladehastighet.

Apple har laget en drøss med forskjellig MagSafe-tilbehør. De har vanlige deksler, både klart og silikonvarianten i ulike farger.

De har en helt ny lommebok, i praksis en kortholder, som kan brukes både med og uten dekselet på. Ifølge Apple er lommeboken beskyttet slik at kortene ikke blir avmagnetisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer